Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A 20 E és a 30 as busz az...

A 20 E és a 30 as busz az elsőajtós vagy ingyenes?

Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 12:29
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
5%

6:

Mivel dolgoztam ellenőrként, természetesen tudom. És azt is, hogy az ellenőrnek semmi joga nincs magában. Heti 5-6 munkanapból kb 2-re kapnak zöld bohócokat maguk mellé....

2016. aug. 25. 14:18
 12/31 anonim ***** válasza:
76%
A kérdésed elég sok törvényt és erkölcsi szabályt megsért. Nem tudom, érzel-e emiatt bármiféle lelkiismeretfurdalást.
2016. aug. 25. 14:25
 13/31 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, ezekkel a járatokkal vigyázz, mert sokan ingyenes metrópótlónak tekintik és bizony ezt az ellenőrök is jól tudjak.
2016. aug. 25. 16:12
 14/31 anonim ***** válasza:
61%

Ugyan ritkán szoktam az átlag magyar erkölcsi értékét kritizálni, de most megpróbálom.

Jegy nélkül utazni alapvetően Bűn. Tiltja minden szabály.

Ezt néhány sorral előbb elmondtam.

Ehhez képest kábé olyan a válaszom értékelése, mintha sz.ros gyerekként szólnék be.

Nem magamról állítok ki ezzel bizonyítványt, h.ly.gyereek. Ti magatokról állítjátok ki a magatokét.

2016. aug. 25. 16:15
 15/31 A kérdező kommentje:
Na ne volt elso ajtós ellenr sem volt
2016. aug. 25. 23:18
 16/31 anonim válasza:
Ha már így feljött ez a téma, régóta foglalkoztat -egyszerű vidékiként- egy kérdés a budapesti tömegközlekedéssel kapcsolatban: miért van az, hogy egyes buszokon nem kell mutatni a bérletet, máshol meg igen? Most vagy legyen mind "becsületjárat" (bár azzal rosszabbul járnánk hosszútávon) vagy pedig kelljen mutatni mindegyiken jegyet/bérletet. A másik -számomra érthetetlen- dolog: ha a metrón mindenhol vannak ellenőrök, akkor időről-időre hogy a francba kerülnek be csövező emberek a kocsikba? Kifejlesztették a térugrás képességét?
2016. aug. 26. 06:00
 17/31 A kérdező kommentje:

Latni hogy vidéki vagy...

Itt olyan embertömeg van, hogy egy csomó járaton ez nem megoldható.mert fél óra lenne vagy több megállónként. Pl 7 es busz.

A lakcím nélküliek ek pedig ingyenes utazás jár. Az hogy kizárjak őket az utazásból az esetleges viselkedés vagy erős alkoholos állapot, nagyon tisztátalan ruházat miatt van az üzletszabályzat szerint.alapból jár nekik. Ismerek olyat is aki kamuból beiratta a lakcimkártyájára hogy lakcím zugló közterületígy ingyen van neki az utazás meg eü ellátás is.

Mondjuk mivel nekem 3 lakás van a nevemen ezt nem tudom megcsinalni, de ez is egy jó dolog. Már mentett meg a bkvn ellenőrtől olyan akinek meg valami kártyája va az önkormányzat által hogy ő plussz 1 fő ingyen utazik.

2016. aug. 26. 10:10
 18/31 anonim válasza:
Egyébként a metrós kérdésre azt tudom mondani, hogy nem mindenhol vannak mindig ellenőrök, így sajnos be tudnak lógni és ha valaki elmegy a Deák térre, ott át tud lógni másik járatra is akár, ha szerencséje van.
2016. aug. 27. 19:43
 19/31 D.zsolt válasza:
A Deáktéren átszállás az nem lógás......sőt a Keletinél sem!Amíg érvényes jegye van valakinek az őszes metrón utazhat egy jeggyel,ha nem hagyja el metró területét!
2016. aug. 27. 22:18
 20/31 A kérdező kommentje:
Ja de miért nem lehet feljónni és visszamenni aznap? Tökre szemétség
2016. aug. 27. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!