Van itt valaki aki kevés nyelvtudással vágott neki egy országnak?
Figyelt kérdés
Idővel belelehet lendülni ha körülötted egy idegen nyelvet beszélnek?Érdemes egyáltalán így elindulni?Ausztriára németországra gondolok speciel.2016. aug. 12. 13:00
2/4 anonim válasza:
Szia!
En nekem van egy nyelvvizsgam,es beszelem az angolt,viszont vannak olyanok is itt akik egyaltalan nem beszelik a nyelvet. A fonokom kivan toluk idegileg keszulve. A parom se beszelte mikor kijottunk,de mivel en ott voltam ezert igy egyszerubb volt. Ne vagj neki nyelvtudas nelkul,tudod nagyon idegesito amikor adnam az utasitasokat valakinek es az meg nez ram ertetlenul,hogy mi a ... van! Idegolo,es mindenki ki van keszulve azoktol akik nem beszelik a nyelvet! Neked lesz nehez!!! Csak egy jo tanacs!
3/4 anonim válasza:
En 2007 ben kezdtem Londonba es nem nagyon ment meg az angol. Nem volt konnyu de par ev utan mar nem volt gondom. Megjegyzem hogy kozepfokum volt amikor kijottem de az finoman szolva ..art se er egy idegen orszagban. Azt javaslom hogy mielott elindulsz csinalj egy 3 honapos intenziv tanfolyamot es nezd a nemet nyelvu adokat. Az en tapasztalatom hogy eleg segitokeszek az emberek a legtobb esetben. Az en kornyezetemben rengetegen vannak magyarok akik egyedul jottek. Ha van valami ismerosod a kornyeken az mar nagy segitseg mivel az atadott informaciok gyorsan megoldanak kezdeti problemakat. Sok sikert es kitartast.
4/4 anonim válasza:
Utazás céljából többnyire jó móka. Letelepedés céljából pedig egyáltalán nem egy nagy ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!