Ausztriába/Németországban takarítónői/mosogatónői állást lehet találni tapasztalat nélkül, csak angol nyelvtudással?
Figyelt kérdés
Idén teszem le az érettségit, és szeretnék kimenni külföldre pénzt keresni. Csak sajnos én csak angolul tudok és még nem végeztem olyan jellegű mnukát,amilyet szeretnék. Takarítani, mosogatni szeretnék, valami ilyesmi. Tud valaki ilyet? Linkelné?2016. ápr. 20. 17:31
1/9 anonim válasza:
Ha van ismerősöd, aki benyom valahova, akkor lehet. Ha nincs, akkor kizárt.
Meg eleve azt nem értem, ha angolul tudsz, minek akarsz a két német nyelvű országba menni, mikor ott van Anglia és Írország, ahova elég az angol.
2/9 A kérdező kommentje:
Abszolút sehova?
Azért, mert ez a 2 ország aránylag közelebb van, ez a család miatt jobb lenne.
2016. ápr. 20. 18:10
3/9 anonim válasza:
De van esélyed, de kell némi szerencse és nagyon minimális német nyelvtudás. Én utcáról bementem egy közvetítő irodába és kaptam is munkát.
4/9 anonim válasza:
Pontosan ugy van, ahogy az utolso irta. A kozvetitok tart karokkal varjak az olyanokat, akik alig beszelnek nemetul, mert minimalbernel tobbet nagyon nem adnak nekik. Szoval kis szerencse, de osszejohet.
5/9 anonim válasza:
Igen,én is minimál órabért kaptam.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valaki esetleg tud egy megbízható ilyen cégről linket? :)
2016. ápr. 21. 21:08
7/9 anonim válasza:
Nézd,én 8-tól kb.3-ig dolgoztam és ~1000Eurót kerestem,mivel ketten laktunk az 1szobás lakásban,így csak a lakás volt 400Euró az én részemre, ha egyedül sikerül kivenned lakást, az min.500-600Euró. Tehát túl sok pénzt nem fogsz félretenni, ha csak azért mész ki. Persze mehetsz az albán vendégmunkások közé munkásszállóra is,az valamivel olcsóbb...
8/9 anonim válasza:
Talàn tudok segíteni, németben élek 3 éve, most költözök Ulmba, én is úgy jöttem ki, hogy csak angolul tudtam.
9/9 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy takarítói munkához ismerős segítsége kéne. Közvetítőn keresztül nem érdemes. Takarítócégeknél amúgy is folyton emberhiány van. Én a GRG-nél dolgoztam 5 évig, neten keresztül lehet jelentkezni, vannak az egész országban. Csomó munkatársam volt, aki alig vagy egyáltalán nem beszélt németül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!