Ha Angliába kimegyek au pairnek (fiú) akkor körülbelül mennyi összeget kell kivinni?
Ha nem nagyon megy az angolom,attól függetlenül kimehetek?
Várom a tapasztalatokat,véleményeket,elsősorban fiúktól,de lányok is írhatnak!
Egyébként a nyelv megtanulása érdekébe (elsősorban) szeretnék kimenni. Imádom Angliát,vágyom ki. A kultúra meg minden :)
Azért valamennyit csak tudsz angolul, mert au pairnek valamilyen szinten tudni kell kommunikálnia.
Aki au pair annak szállásra nincs gondja, mert a szállást a család adja. A családdal él, és kap egy szobát. A kaját is állják, ezért van az, hogy az au pair nem fizetést kap, hanem heti zsebpénzt( talán 100-150 font) Vannak családok akik fizetik a tanfolyamok árát is.
A szomszédoméknak lengyel au pair lányuk van, és nekik fizették a tanfolyamokat, sőt amikor a család ment pár napra kirándulni, vitték őt is. Ilyen is van..
Jó tanács: légy óvatos mert nagyon sok család nem is igazán au pairt akar, hanem inkább cselédet..
Jajj,köszönöm a választ! Várom a további válaszokat!
Szerintem az alapom meg van angolból,de jelenleg is tanulom.
Olvastam,hogyha konfliktus adódik a családdal vagy épp nem azt szolgálja amit ő megígért akkor az ügyintéző segít.
És anyagiakban akkor annyi,hogy kiutazok ?
Köszi a választ! Írtam!
A pénz nem érdekel nagyon,mert a nyelv miatt szeretnék elsősorban kimenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!