Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Campingek, Olaszország, Bibione?

Campingek, Olaszország, Bibione?

Figyelt kérdés
Tudtok olyan campinget ajánlani ami Bibione mellett van és viszonylag olcsó és lakóautóval is meg lehet ott állni. Maximum 30 euró / éjszaka. Előre is köszönöm :) :)

2016. júl. 26. 08:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Szezonban még egy sátorhely is 50 euro fölött van...
2016. júl. 26. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi voltunk már Bibioneben :)

Nagyon jó hely

Viszooont mi apartmanban voltunk... mindenképp campinget néznél?

2016. júl. 26. 14:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Szövegértés az nem igazán megy.

Igen hasznos, hogy elhencegted, hogy te is voltál már Bibionéban, ahol amúgy már szinte mindenki volt már vagy 10szer.

Gondolod, hogy a kérdező a lakókocsijával majd beáll egy második emeleti apartmanba?!

Kérdező!

Sajnos főszezonban kicsi az esélyed, hogy Olaszországban közel a tengerhez ennyiért bármit találjál.

2016. júl. 26. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
il tridente. az egy jó kemping.
2016. júl. 27. 00:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Kedves #3as válaszoló!

Nem tudom mi a baj a helyesírásommal, valószínűleg siettem és vmit elrontottam. De kössz az észrevételt!!! Mellesleg nem, nem gondolom, hogy az apartmanba fog beállni. A válaszom, hogy " én jó, olcsó apartmant tudok, tuti campinget akarsz nézni?" (kicsit érthetőbbre fogalmazva egyeseknek) azt jelenti, hogy mi apartmanba voltunk, közel a vízhez, olcsó volt stb. Javasoltam a kérdezőnek az apartmant!!!! Mert nem volt drága. Ezért kérdeztem hogy biztos csak campinget szeretne nézni...?

Ja és ne aggódj, ha hencegni akarnék

1) nem itt tenném

2) nem épp bibioneval (ahogy írtad, már szinte mindenki járt itt)

3) leírtam, hogy nagyon jó hely. Szerintem nem épp hencegés. De tudod mit? Nem te vagy a kérdező! Majd ő eldönti, hogy hencegésnek vagy javaslatnak fogja fel!

Üdv

2016. júl. 27. 07:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsi a "helyesírásos" részt nem ide akartam..
2016. júl. 27. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Fényesen bebizonyítottad, hogy VALÓBAN nem megy neked a szövegértés!

Leülhetsz!

2016. júl. 28. 08:31
 8/9 anonim ***** válasza:

07:29

Le akarod cseszni a másikat, de még akkor sem tudod értelmezni a szöveget amit írtak neked előtte. Hogyan lehet ennyire hülye valaki??

Azóta ezen röhögök...

2016. júl. 28. 09:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy mégis mi olyan vicces, mivek felfogtam a válaszoló "gondját" ha lehet így hívni... mindegy. Senki nincs a világon aki felfoogja, hogy JAVASLAT volt az olcsó apartman? Ha nem, hát nem. De akkor nem kell tenni a csodát.
2016. júl. 28. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!