Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a booking.co...

Mi a véleményetek a booking.com-rol?

Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Evek ota ott foglalom a szallast. En meg vagyok elegedve az oldallal, nem volt meg problema sosem.
2016. júl. 25. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Igazából magán a szálláson múlik az élmény nagy része. A booking csak egy kereső. Kisebb magánszállásoknál érdemesebb lehet telefonon foglalni, és akkor nem kell fizetni a booking díját. Vannak tök korrekt hirdetők, és van aki az apróbetűs résznél írja a kötelező takarítási díjat stb.
2016. júl. 25. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi mindig innen foglalunk le szállást, és eddig soha nem csalódtunk.
2016. júl. 25. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Tájékozódni nagyon jó, én többször foglaltam már ott szállást, viszont amit előttem írtak (kisebb szállásokon jobb, ha magán úton foglalsz), az igaz.

Sajnos imádják szétspammelni az e-mail fiókomat. Bár le lehet mondani, de elsőre automatikusan kapsz egy csomó mindent.

2016. júl. 26. 10:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Teljesen megbízható oldal. De ha rám hallgatsz, inkább valamelyik metakeresőt használod, aztán ott veszed meg a kinézett szállást, ahol a legolcsóbb. Lehet, sok számodra ismeretlen oldallal találkozol majd. Egyiket Amomának fogják hívni, másikat Venerének, lesz, amelyiknek a nevében valami hoteles szó lesz.

Ezek mindegyike rendben van.

Ajánlott metakereső: hotelscombined.com

2016. júl. 26. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Megbízható oldal. Szüleim is mindig ezen foglalnak szállást... én is már néztem rengeteget. De azért mindent nagyon figyelmesen nézz át, ha ott foglalsz, mert nálunk egyszer volt egy félreértés, hogy 5 fős apartmanként hirdették de csak 4 fős volt... persze ez egy nagyon új hely volt még horvátországba akkor, szerintem ne aggódj, de legyél figyelmes ;)
2016. júl. 26. 14:32
 7/8 anonim válasza:
Sajnos a Booking com-nál foglaltunk szállást.Mikor megérkeztünk kiderült,hogy 3 fő helyett csak 2-re foglaltak és még 40 ezer-el többet kértek a szállodában.Kiderült ha a szállodánál foglalunk olcsóbb lett volna.A Booking com ügyfélszolgálata elérhetetlen reklamálni nem lehet.Telefonon angol nyelven lehetne értekezni amit ilyen szinten nem tudok.Panaszlevelemre válasz nem érkezik.Csak addig vagy ügyfél amíg foglalsz.Utánna már nem.Ne foglaljon senki náluk aki jót akar magának.
2016. júl. 28. 19:06
 8/8 anonim ***** válasza:

ma 19:06

Lehet te így jártál mi lassan 4 év után amióta a booking.com oldalról foglalunk mindig szállásokat soha nem csalódtunk. Pedig a világ minden tájára megyünk. Sőt még egy afrikai nyaralásnál is azt a szállást kaptuk amit foglaltunk.

Mi mindig elolvassuk a korábbi vendégek véleményeit, pontosan elolvassuk, hogy mi van az árban, mit ajánlanak. Soha semmi gond nem volt. Megbízható a booking.com

2016. júl. 28. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!