Booking szállás visszamondási díj, nem vagyok kezdő csak leszívtam. Mennyire?
A nem visszamondható szállás attól nem visszamondható, hogy nem visszamondható.
Kiállítottál egy biankó csekket, amit a másik fél joggal válthat be bármikor.
Ilyen egyszerű.
Minden más, hogy megkárosítottál-e valakit vagy sem, mellékes az ügyben.
Elnéztem a foglalást. Mea culpa. Nem, nem megyünk oda. Csakazértsem, most már.
Igen, tudom, hogy jogilag igaza van, én tévedtem.
BÁRMIKOR beválthatja a visszamondási díjat? Egy hónapra rá is? Csináltassak új kártyát?
Szerinted fog itt neked akárki is olyan tippeket adni, hogyan kell csalni?
Teljesen erkölcstelen dolgot forszírozol.
Már elküldte a visszamondási díjról a levelet a booking és azt írta hogy 24 órán belül legyen a kártyán a pénz. Kérdés: 10 nap után is levehetik? Erre a kártyára megy a fizetésem sajnos...
Örülök, hogy legalább a jövőbeni foglálásaimat nem érinti, terveztünk a családdal egy egészen olcsó körutazást (most van egy csomó kedvezmény), és le is foglaltam a szállásokat.
Apropó, törvénytelenség: voltam olyan szálláson Mo.-on, hogy a szállásadó megkérdezte, hogy jelentheti-e a bookingnak hogy nem foglaltuk el a szállást, mert így neki marad a jutalék. Megkértem, ne tegye, mert számít szerintem, hogy milyen ügyfél vagyok. Na, most jól leszartam viszont a kalapács nyelét ezzel a foglalással. Nekem tényleg számít az a 110 euró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!