Uli Janna kérdése:
Nyaralt valaki a Holt tengernél? Mozgásproblémás vagyok, de régóta vágyam ott egy hét Valaki, aki 1-2 órára fakultatív odament, azt mondta, hogy büdös
Figyelt kérdés
2016. jún. 12. 09:50
1/3 anonim válasza:
Nyilván magas a sótartalma, valószínűleg eléggé kénes szag lehet ott. Ha voltál már Egerszalókon, vagy más hasonló helyen, akkor el tudod képzelni.
2/3 anonim válasza:
Nekem nem tűnt bűnösnek. De lehet az iszap miatt érezhették, mert annak biztos van alapban is szaga. Ott pedig nagyon sokan kenegetik magukat iszappal. Még ha egy kicsit érezni is valami szagot, akkor is különleges hely, minden gyógyviznek van szaga, szóval nem értem az embereket, aki ilyen finnyás az fürodjon otthon a kádban gagyi fürdősoban.
3/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem büdös. Nagy a nyugalom, amit áraszt a Holt-tenger, kellemesen lebegtünk a víz tetején. Nagy élmény! Az iszappal is bekentük magunkat, jót tesz a börnek. Még haza is hoztam a vízből és az iszapból. Ki ne hadd, nagy élmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!