Havi 1 milliót? Na ne azért ez mégis csak büdös!
Olvasd el Moldova György Pénz szaga c. könyvét.
Annyi, h most már elég sok az ellenőrzés, de szerintem a havi 300 ezer nettó sima, nekem egy haverom többet is keres.
Gondolj bele, h egy német sofőr keres 1 milliót havonta és ugyan azt az árut szállítja, mint te.
Akkor h is van ez?
A kamionos élet érdekelne, jár erre valaki aki segíthetne?!
Párom most teszi le a C majd az E-s jogsit. Kamionsofőr szeretne lenni. Félek az egésztől de sajnos a pénz miatt nincs más lehetőségünk.2 pici gyerekünk van. Tud valaki normális megbízható céget ajánlani? Mindenki szidja a Wabererst de én úgy tudom csak ők vesznek fel kezdőket! Segítsetek légyszi ez ügyben! Jó lenne kamionos feleségekkel beszélgetni!
Az a helyzet, hogy nekem még mindig büdös az a szóbeszéd, hogy a kamionosok hülyére keresik magukat! Mert találtam egy kérdezőt;
A Válaszolok kommentjei!
az a baj hogy szinte lehetetlen kezdőként elhelyezkedni...
a sógorom letette az E-t, és még úgy sem tud munkát kapni, hogy van egy sor protekciója. a fél családom kamionozik, van köztük olyan is,a ki az egyik cég irodájában dolgozik és valami felsőbb figura ő ott, de egyszerűen nincs munka. akik dolgoznak, azokat sem fizetik ki rendesen..
még a Waberers se vette fel, szóval kidobott pénz volt az ablakon, hogy letette a jogsit.
az a baj, hogy ez az egész szakma a 90-es években virágzott csak Magyarországon.
azért én minden jót kívánok nektek, örülnék ha leírnád majd ide, ha történik valami!
Egy másik válaszoló: Bár én még csak a barátnő kategóriaba tartozom, de 6 éve vagyunk együtt, és ő kezdettől fogva kamionozik. Igen, én is hallottam, hogy a "NapocskaTransz" nem a legjobb, igaz, hogy felvesz kezdőket, de munkát nem igazán tud biztosítani, és a viszonylag normáliosnak hangzó fizetésből mondva csinált okokkal levon egy csomót, és így nem keres többet a sofőr, mintha egy gyárban dolgozna.
Céget ajánlani sajnos nem tudok, ahol a párom van, oda nem vesznek fel senkit, kis cég, és telített a létszám.
Akkor egy Harmadik válaszoló: Neten keresgéljetek, Apum is úgy talált melót.
Waberersnél is dolgozot, a végén már nem volt megelégedve, minden apróságot levontak és nem is fizettek rendesen.
Waberers-es feleség voltam én is majdnem 2 évig. A férjem szintén kezdőként vették fel. Eleinte jól fizettek, de annyit nem amennyit gondoltunk. Öt hét távol, egy itthon. A végén valóban mindenfélét "kifizettetek" vele, és az utolsó két fizuja 70ezer(!!!) ft volt. Először még azt hitte ő hibázott valamiben, de a második 70 ezres fizunál otthagyta őket. A cég nem hullajt senkiért könnyet, hiszen sorakoznak a sofőrök, mert nincs máshol munka. Így könnyű átverni őket. Mindenkivel csak 1-2-szer játsszák el, és jön az utánpótlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!