Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Megeri igy Munka Angliaba?

Megeri igy Munka Angliaba?

Figyelt kérdés

7.20 orankent ,

Birmingham ban Jaguar Land Rover gyarban takaritas, szallast 4 fizetnenk kb 80 ezer havonta, olyanhoz mennek akit ismer a csalad es 3 honapja kint van.

2016. jún. 7. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Te is tudsz szamolni szerintem. Tudod hogy mennyit fogsz keresni, tudod hogy mennyit fogsz dolgozni, tudod hogy hany eves vagy, tudod hogy mennyi lesz az ado, tudod hogy mire mennyit kell majd koltened, mi a gond? Azt meg en nem tudom eldonteni hogy a vegosszeg neked megeri-e.
2016. jún. 7. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Minimàlber. Ha neked megeri, vàllald. Èn ennyiert nem jönnek ide, azt tudom. Osztozkodni a lakason, meg szemet kajat enni otthon is lehet, azert kar 2500 km-rel arrèb dolgozni. Sokan csinaljàk sajnos ezt ès örülnek neki. Èlethelyzettől függ.
2016. jún. 7. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Miért kell ennyit utazni ahhoz, hogy a "nyomor szinten" tengődjél??

Divatból??

(Nagy megtakarításaid nem lesznek, amivel majd otthon villoghatsz.)

2016. jún. 8. 05:00
 4/5 3005 ***** válasza:

Szia!

Megeri!!

En is itt elek Birminghamben, baromi olcson lehet lakast berelni nem olyan draga, mint London. A 7,2 a minimalber, akarhol melozol vegzettseg nlkul nem kell, hogy ennel tobbet adjanak. Ha kijossz az ismerosodhoz el is kezdhetez lakast nezni es egy ket honap mulva ki tudod venni. Birmingham olcsobb reszein studio flat mar van £400 korul, de lattam mar olcsobbat is. A problema, hogy depositot is kernek, arra meg osszeraksz, amig a haverodnal laksz.

Heti 40 oraval az ado meg NI levonas utan kb £950 marad, nem ehber...

2016. jún. 12. 15:41
 5/5 3005 ***** válasza:

Az elottem szolo riogatok valoszinuleg Magyarbol valami panelbol osstjak az eszt ugy, hogy be sem tettek Angliaba a labukat.

Igen teny, hogy aki Londonba megy minimalberert dolgozni az kb ehberen tengodik, DE London egy kulon vilag, ahol minden min a duplajaba kerul!! Birmingham Anglia 2. legnagyobb varosa rengeteg a munka es jogal olcsobb minden. Meg ugye magadnak kell intezni mindent mert itt ugyanugy lehuznak a magyarok, mint otthon.

Gumtree weboldalon majd nezz szet kiado lakas ugyben.

Meg annyi, hogy amint kijossz intezd a NINO-t kulonben mergency taxot is vonnak a fizudbol, amig az nincs meg.

2016. jún. 12. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!