Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki beszél...

Van itt olyan, aki beszél németül vagy angolul, és segítene nekem egy kicsit?

Figyelt kérdés

Nemrég az egyik kedvenc együttesem koncertjén jártam, de sajnos lekéstem a találkozót, így hát szeretnék nekik egy levelet írni, legjobb lenne németül, de ha angol az sem feltétlen gáz. A szöveg a következő lenne:

" Sziasztok! Én nagyon szeretlek benneteket, és Bécsben sajnos nem sikerült közös képet készítenünk, pedig nagyon szerettem volna! Lehetne kérni, hogy készítsetek nekem egy signt? Nagyon nagyon boldoggá tennétek vele! Szeretlek titeket.

Köszönöm a választ! ... Magyarországról. "

Nos, mindössze ennyi lenne. ( a sign szót nem kell fordítani, az egy kifejezés, aki nem tudná! :] )

2010. ápr. 11. 00:00
 1/10 anonim válasza:
0%
Hello,hello,my name is batman,and i like you,and i like everybody,but in Wien don't happened nothing,no photo,no life,and i can not sleep,because i haven't got the photography.Can you made one sign for me?If yes,i am very-very happy,i love everybody,and i love the world!Thanky you,my name is batman from Hungary
2010. ápr. 11. 00:30
 2/10 anonim válasza:
0%

Hi! I very much I love you, and Vienna, unfortunately, failed to create a common picture, and I really wanted to! Could be asked to Make me a sign? Very, very happy would you do with it! I love you.

Thank you for your response! ... Hungary.

2010. ápr. 11. 04:35
 3/10 anonim válasza:
0%

Hello,hello,my name is batman,and i like you,and i like everybody,but in Wien don't happened nothing,no photo,no life,and i can not sleep,because i haven't got the photography.Can you made one sign for me?If yes,i am very-very happy,i love everybody,and i love the world!Thanky you,my name is batman from Hungary

Hello, hello, a nevem Batman, és én, mint te, és én, mint mindenki, de Bécs nem történt semmi, nincs kép, nincs élet, és én nem tud aludni, mert én még nem kapott a photography.Can Ön tett egy jel nekem? Ha igen, én nagyon-nagyon boldog, én szerelem mindenkinek, és én szeretem a világot! Thanky meg, a nevem batman Magyarországról

2010. ápr. 11. 04:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hi! I like you very much, but unfortunately I couldn't take a photo with you in Vienna. Can I ask you to make a sign for me, please? You'd make me very happy. I love you! Thanks for the answer! from Hungary.

ennyi..az előzők jó nagy marhaságot írtak

2010. ápr. 11. 07:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Hallo

Ich wollte sehr en gemeinsames Foto in Vienna machen, aber es hat leider nicht geschafft :(

Wurdet *u betun ket pont* ihr mir ein Sign schicken? Ich ware *a betun ket pont* sehr dankbar dafur *u betun ket pont*, ich liebe euch *felkialtojel*

Danke fur *ekezet itt is* das Antwort. xy aus Ungarn

2010. ápr. 11. 08:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Hallo! Ich bin sehr Ich liebe dich, und Wien, leider versäumt, ein gemeinsames Bild zu erstellen, und ich wollte wirklich! Könnte gebeten, mir ein Zeichen sein? Sehr, sehr glücklich würden Sie es tun! Ich liebe dich.

Vielen Dank für Ihre Antwort! ... Ungarn.

2010. ápr. 11. 10:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Hallo!

Ich liebe euch sehr, aber in Wien konnte ich kein gemeinsames Foto machen, obwohl ich wollte es sehr. Deshalb möchte ich euch darum bitten, mir ein sign zu machen. Ich würde sehr froh. Ich liebe euch.

Danke für die Antwort. XY aus Ungarn.

2010. ápr. 11. 10:23
 8/10 anonim ***** válasza:
08:32-es vagyok, az enyémben valóban vannak hibák, bocs
2010. ápr. 11. 10:48
 9/10 anonim válasza:
7:32-es és 10:23-as a legkorrektebb eddig.
2010. ápr. 11. 10:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Tudom hogy a legelso huyleseg volt, rajottem mar az elejen, azert en is beszelek olyan szinten angolul, hogy felismerjem a hulyeseget, csak nem tudok meg magabiztosan fogalmazni.

KOSZONOM SZEPEN AZOKNAK AKIK SEGÍTETTEK!! :)

2010. ápr. 11. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!