Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 18 éven aluliak utazhatnak...

18 éven aluliak utazhatnak egyedül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16éves vagyok,a barátom 17.Arra gondoltam hogy elmehetnénk egy ilyen egynapos utazásra,turista csoporttal,mert szerintem az egyénileg tervezett úthoz még fiatalok vagyunk.Utazhatunk szülői felügyelet nélkül?

2016. máj. 17. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég nehéz helyzetbe lennének az emberek ha nem lehetne.
2016. máj. 17. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Megnézed a konzuli szolgálaton, hogy mik a kiskorú beutazási feltételei az adott országban. Általában mindenhová mehetsz, de néhány helyre jó, ha viszel közjegyzői hiteles szülői nyilatkozatot pl.
2016. máj. 17. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:

> közjegyzői hiteles szülői nyilatkozatot pl.

Az sehova nem kell. Addj példát ha kell! Szülő által aláírt papír sem kell szigorúan sehova csak nagyon ajánlott.

2016. máj. 17. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint nem kell. 17evesen tok egyedul repultem Spanyolorszagba es nem volt semmi ilyesmire szukseg..
2016. máj. 17. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
3-as nagyon sok meg unios tagorszagba is ajanlott, ha kiskorukent utazol. Konzuli szolgalat listazza a tudnivalokat orszagonkent, ott utana nezhetsz. Ket kiskoru jobb, ha felkeszul szerintem minthogy a hataron egy kevesbe kedves hataror iranyitsa oket vissza haza. A hangnemet meg inkabb meg sem emlitem.
2016. máj. 17. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!