Igaz az a hír hogy 30 év alatti egyedülálló nők nem utazhatnak egyedül Dubaiba?
Vagy ez csak akkor van ha egyénileg próbál valaki kimenni és nem utazási irodával?
Köszi a segítséget. 18/L
Elképzelhető,hogy van benne valami mert Dubai-ba elég szigorú szabályok vannak a turisták részéről is,és nem olyan könnyű oda bejutni..
Azt tudom,hogy egy nő nem léphet az országba ha nadrágban vagy térd feletti szoknyában van..
Köszi a válaszokat. :)
Utolsó válaszoló: Ha megkérhetlek, leírnád nekem privibe hogy, hogy utaztál ki? Mennyi időre és rokonhoz utaztál, vagy csak üdülni mentél ki? Hol/ hogyan intézted a vízumodat?
Szia,
én félig arab vagyok voltam Dubaiban 2008 nyarán. Menj el a nagykövetségre vagy hívd fel Őket, de szerintem nem gond ha turistaként mész oda. Egyébként Sheraton Jumireh Palm and Resort Hotelt ajánlom elfogadható árak és nagyon szép.
Én is 30 alatti nő vagyok és én is kimentem minden további nélkül és még munkát is vállaltam.
Nem volt gond semmivel.
A rövid szoknya, nadrág , top nem elfgadott.
De ha nincs kint a térded, hasad, vállad, dekoltázsod akkor rendben lesz minden.
A rövid szoknya csak a teniszversenyzőknek megengedett.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!