Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti lenézitek a stopposokat?

Ti lenézitek a stopposokat?

Figyelt kérdés
Vagy úgy átlagban mit gondoltok róluk?:)

2016. ápr. 26. 23:05
 1/8 anonim válasza:
100%
Én like-olom őket, mert ők is like-olnak engem :D
2016. ápr. 26. 23:09
 2/8 anonim válasza:
100%
Nem nezem le de nem szeretnek en is stoppolni valami nem jott ossze nekik ezert stoppolnak (lekestek a buszt nincs kocsijuk stb)
2016. ápr. 26. 23:31
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Miert kellene lenezni oket? En eveken keresztul stoppoltam, ha vettek el penzt, akkor az megkozelitoleg megegyezett azzal az osszeggel, amit buszra vagy vonatra adtam volna, de az esetek 98 szazalekaban kenyelmesebben es sokszor gyorsabban is utaztam. Manapsag veszek fel stopposokat, csak ritkaabban, mert itt, ahol elek buntetik a stoppolast.
2016. ápr. 26. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
98%
Nem nézem le őket, de nem is veszek fel egy stoppost sem.
2016. ápr. 26. 23:36
 5/8 anonim ***** válasza:
98%
Nem nézem le, de oscarral vagy ilyesmivel lehet, hogy könnyebben tudsz eljutni A-ból B helyre most már. Stoppost viszont nem veszek fel. Ha egyedül vagyok, akkor azért, mert nőként egyedül nem mernék, ha tele van a kocsi, akkor meg azért nem, mert nem férne el.
2016. ápr. 26. 23:37
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
le
2016. ápr. 27. 01:50
 7/8 anonim ***** válasza:
86%

Régebben, mikor az emberek csak egy kis részének volt autója, és a tömegközlekedés sem volt topon, mindennapos dolog volt a stoppolás. Pl. szabadságos katonákat szinte kötelező volt felvenni :-) Afféle telekocsi dolog volt, csak éppen senkinek nem jutott eszébe pénzt kérni érte. Most már anyagiasabb világban élünk, más az emberek hozzáállása.

Olyat én is felveszek, akin látszik, hogy a buszt késte le, és nagyon siet, de aki "üzemszerűen" stoppol, azt tuti nem vinném le mondjuk a Balatonra, csak azért mert smucig vonatjegyet venni. Arról nem is beszélve, hogy útközben sok telefonhívást bonyolítok, zavaró egy idegen előtt.

2016. ápr. 27. 22:56
 8/8 anonim válasza:
Nem nézem le, de vakmerőnek gondolom.
2016. ápr. 30. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!