Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Amerikában élő magyarok!...

Amerikában élő magyarok! Milyen ott az élet?

Figyelt kérdés
Ne csak annyit írjatok, hogy "jó" vagy "nem jó"! Érveljetek is! Minden érdekel! Aki még gimis ott az írjon a gimiről is! (akár várost és az intézmény nevét is leírhatja)
2016. ápr. 14. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Te unatkozol ?
2016. ápr. 15. 08:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát hogyne. "Amerikában" milyen az élet. Az egész amerikai kontinens érdekel vagy csak az USA aminek 350 millió lakosa van és ennek megfelelően millióféle különböző "élet". Én laktam Pennsylvaniában középosztályi suburb-ben ahol a vendéglátónak quaker iskolába jártak a gyerekei. Laktam Queensben hatalmas tanácsi bérházban ahol rendszeresen bezárták a hatóságok a közértet mert patkányt találtak. Laktam Berkeleyben ahol nappal vidám egyetemi élet zajlik viszont háromféle rendőri erő járja az utcát sötétedés után és az egyetem társakat és vagy shuttle buszokat biztosít ha éjszaka mész haza hogy hazaérjél. Most éppen Bellevue-ben voltam ami egyszerűen szürreális egy európainak, a teljes belváros mind mall meg strip mall mert gyalog nemigen jár senki. Amúgy állandó jelleggel Kanadában vagyok letelepedve. Hidd el nekem, az amerikai élet sokféle.
2016. ápr. 15. 16:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Első válaszoló! Hogy érted, hogy "Te unatkozol?" miért unatkoznék. És ha nem válaszolsz egyik kérdésemre sem akkor inkább ne írj semmit.

Második válaszoló! Köszönöm a választ, inkább jobban az USA érdekel.

2016. ápr. 16. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!