Aki Amerikaban el, milyen az elet odakint?
Nekem közeli rokanaim élnek ott.
El volt intézve minden mehettem volna, az egyik nagyvárosba, de én magyarnak születtem, ezt az országot nem hagyom itt, csak azért mert egy kicsit többet lehet keresni, meg az amerikai álmot akarnám hajszolni.
Így maradok ahol vagyok.
Kedves kerdezo, a kerdesed tul altalanos, azert nehez ra valaszolni. Altalaban az elet vagy jo, ha gazdag es egeszseges vagy, vagy rossz, ha szegeny es beteg, az San Franciscora is vonatkozik. SFrol annyit mondhatok, hogy egyik legdragabb hely USAban, bar egyik legszebb is. Mindig megvan a foldrenges veszele, ott a San Andreas fault kozelben. Rengeteg a turista, es meg tobb a hajlektalan. Itt megnezheted az arakat, bar valoszinu hogy azota minden dragabb lett.
"Mindig megvan a foldrenges veszele, ott a San Andreas fault kozelben"
Azért ez eléggé túl van spirázva. 4 évet éltünk ott és csak kétszer volt kisebb (4-4.5) földrengés. Amúgy tényleg nagyon jó hely, ha sok pénzed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!