Milyen lehet Kaliforniában élni és ott melyik a legszebb tengerparti város?
Figyelt kérdés
Vagy Kaliforniában vagy Floridában szeretnék élni, de nem tudok dönteni melyik. A másik akadály a szüleim...nem tudnak angolul és ezért nem akarnak oda menni (németet tanultak). Hogy tudnám őket meggyőzni?
Fontos szempontok:
- megélhetőség
- minimálbér
- meg tudnak-e ott élni ha nem tudnak az ottaniak nyelvén?
- mennyire drága?
- vannak- e ott jó iskolák? (gimi, egyetem)
Azt hiszem ennyi, de ha tudtok többet is mondani, akkor engem érdekel! :)
2016. ápr. 13. 18:29
1/2 anonim válasza:
Csak nyaralni voltam mindkét helyen. Ha a tenger a fő szempont akkor egyértelműen florida! Melegebb a víz, sokkal szebb a táj stb. Majdnem minden más szempontból viszont kalifornia a jobb. Több lehetőség, változatosabb tájak stb. Florida unalmas szerintem egy idő után. Ettől függetlenül lehet inkább ott élnék. :)
2/2 A kérdező kommentje:
És melyik az olcsóbb hely?
2016. ápr. 14. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!