Melyik volt a legszebb Európán kívüli város, amelyben jártál?
Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 13:02
1/18 anonim válasza:
Európán kívül csak New Yorkban voltam. Voltam már karibtengeren meg ázsiában, de ott nem voltam nagyvárosban csak nyaraló szigeteken.
NY lenyügözött egyébként. Ott éltem 1 évet, de élni nem tudnák ott, de nagyon tetszett bármikor vissza mennék.
2/18 anonim válasza:
Szingapúr szép, megtervezett és nagyon világi. Van külön negyed minden komolyabb bevándorlócsoportnak, én az indiai negyedben laktam. A metró kiváló és az állatkertjüknél a világon jobb nincs, el sem hittem (a pestit ismerve, pedig az se rossz), hogy tud ez a téma ennyire szórakoztató lenni. A nemzeti hobbi (vásárlás és evés) rengeteg pláza formájában manifesztálódik, de összességében egy remek hely.
3/18 anonim válasza:
San Francisco nagyon kulonleges hely, talan a varos fekvese miatt tetszett annyira. Meg Cairo is jo volt.
4/18 anonim válasza:
Wellington, gyönyörűszép város és tetszik a lazasága (nem véletlenül hívják "Capital of Cool" nak. Plusz az sem semmi amikor az út mellett az van kiírva, hogy vigyázz, mert pingvinek járnak erre..
5/18 anonim válasza:
Bangkok - nem szép a szó szoros értelmében, de annyira egyedi atmoszférája, hangulata van. :)
NY - imádtam :)
6/18 anonim válasza:
Mint az előző is irta Bangkok, nem szép de hatalmas hangulata van. Ami szép volt az Kalaw (Myanmar) és a legszebb Esfahan (Irán).
7/18 anonim válasza:
Sydney, imádom . 10 éges koromig ott éltünk.
8/18 anonim válasza:
Jeruzsálem és Betlehem ( nem inkább szép volt, hanem elvarázsoló )
9/18 anonim válasza:
Ha Noi, Vietnam :)
Vancouver is érdekes volt.
10/18 anonim válasza:
Sydney. 6 évet éltem ott, jövőre megint neki vágok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!