Nyári utazás? Hova?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ötleteket szeretnék kérni nyári kirándulásra, fiatal párnak július-augusztus környékére. Olyan tengerparti várost keresünk, ahol azért látnivaló is van, lehet menni kirándulni, s a legfontosabb, hogy ne veszélyes/veszélyeztett országban legyen. Várom az ötleteket olcsótól a drágáig, mármint az uticélokat. Lehet autós is repülős is. De mindenképp.olyan legyen, ahova júliusban és augusztusban érdemes elmenni. Köszönöm mindenkinek.2016. ápr. 2. 08:54
11/15 A kérdező kommentje:
Istenem olvasd el, hogy miért írtam ide. Biztos egyedinek érzed magad, hogy beszólhattál...
2016. ápr. 2. 17:37
12/15 anonim válasza:
Thaiföldön kb. mindig meleg van. Maximum annyi a különbség, ahogyan utaltak is rá, hogy az év egyik részében tikkasztó forróság van és sok eső, a másik részében meg elviselhetőbb a meleg, és keveset esik. Szerintem Horvátország jó lesz, ahogyan ezt is említették előttem.
13/15 anonim válasza:
Egy spanyolországi körutat javaslok.
14/15 anonim válasza:
Nem tudom Nektek mi a fontos egy nyaralasnal,nagyon sok hekyet javasolhatnank. Kezdve onnan, h Europa, vagy mas foldresz a cel. Europan belul en is rengeteg lehetoseg van. Irjal egy kicsit bovebben arrol h mit szerettek, mi a fontos nektek.
15/15 A kérdező kommentje:
Mindegy, hogy melyik földrész, a legfontosabb, hogy ne legyen veszélyeztetett terület, július -augusztus strandidő legyen. Ezen kívül mindegy. Sokmindent ki szeretnénk próbálni, lehet városnézős, túrázós, homokos, kavicsos vagy sziklás part, teljesen mindegy.
2016. ápr. 3. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!