Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nyári utazás? Hova?

Nyári utazás? Hova?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ötleteket szeretnék kérni nyári kirándulásra, fiatal párnak július-augusztus környékére. Olyan tengerparti várost keresünk, ahol azért látnivaló is van, lehet menni kirándulni, s a legfontosabb, hogy ne veszélyes/veszélyeztett országban legyen. Várom az ötleteket olcsótól a drágáig, mármint az uticélokat. Lehet autós is repülős is. De mindenképp.olyan legyen, ahova júliusban és augusztusban érdemes elmenni. Köszönöm mindenkinek.

2016. ápr. 2. 08:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Sardinia.
2016. ápr. 2. 09:08
 2/15 anonim válasza:
Málta,Rimini
2016. ápr. 2. 09:18
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

A kérdésed most itt van, ide írtad ki:

„Kategória: Ezotéria » UFO észlelések”

De nem írsz arról, milyen ufókat szeretnél látni a nyaralásod alatt.

2016. ápr. 2. 11:50
 4/15 death42 válasza:
89%

Na ne csesztess már, pont az UFO észleléseknél rakod? :D

Ha annyira pénzeszsák vagy menj a phuket szigetre vagy a bahamákra. Ha meg már ide raktad mehetsz a Marsra is, csak vigyél magaddal oxigénpalackot.

2016. ápr. 2. 12:44
 5/15 anonim ***** válasza:
Gondolom, azért itt kérded, hátha van valakinek földönkívüli ismerőse, aki révén "pénz nem számít!" jeligés nyaralást tudsz nyélbeütni.
2016. ápr. 2. 13:34
 6/15 A kérdező kommentje:

Telefonról vagyok, és mielőtt feltettem volna a kérdést rámentem arra a kis kérdőjelre, ami kidobott egy random kérdést, pont egy UFO-sat. Ezek után én nem mentem ki belőle, és úgy tettem fel új kérdést. Tehát véletlenül került ide, egyáltalán nem ide szántam. Amikor elküldtem, rögtön észrevettem, reménykedtem benne, hogy átteszik a moderátorok.

Egyébként miből gondolod, hogy pénzeszsák vagyok? Ötleteket kértem, amiket esetleg megnézhetek, majd eldöntöm melyik a legmegfelelőbb számomra. Amúgy meg Thaiföldön július-augsztusban rohadtul tél van...

2016. ápr. 2. 14:12
 7/15 anonim ***** válasza:

Te kérdező! Thaiföld az északi féltekén van, így júliusban, augusztusban nyár van ott is. Július és augusztus a 40 °C-ot meghaladó nappali hőmérséklete miatt nem javasolt, nem téli zimankó kiatt.

Dalmácia közel van, jó a tenger, sok a látnivaló, s a jelen kori dolgok miatt sem nevezhető veszélyesnek.

2016. ápr. 2. 14:25
 8/15 A kérdező kommentje:
A 4-es válaszoló, Phuketet "ajánlotta" ahol májustól októberig esős időszak van.
2016. ápr. 2. 15:06
 9/15 death42 válasza:
#8 Talán nem szereted az esőt? Én imádom..:D A legtöbb sziget ország esős éghajlatú. :D
2016. ápr. 2. 15:57
 10/15 anonim válasza:
A Szíriusz B-re. Az ott élő földönkívüli faj rendkívül vendégszerető. Legalábbis feltételezem ilyen választ vártál, ha már az UFO észlelésekhez tetted fel a kérdést.
2016. ápr. 2. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!