Golden_girl kérdése:
Angliában melyik az a város ahol nem olyan vészes a szállás, az álláslehetőség jó és könnyen meg lehet élni?
Figyelt kérdés
Párommal pár hónap múlva utazunk ki, de még nem igazán tudtunk dönteni. Én nem merek Londonban kezdeni a magas árak miatt! Meg sajnos nem igazán ismerjük a városokat. Melyik kerülendő, de ami lényeg, hogy legyen állás, szállás, ne kelljen túl sokat utazni A-ból B-be (szállástól a munkahelyre menni) és meg tudjunk élni!!2016. febr. 20. 19:19
1/4 anonim válasza:
Angol mennyire megy? Mihez èrtesz? Csak mert gyenge nyelvtudàssal csak London jöhet szòba. Londonon kívül csak megfelelő nyelvtudàssal ès szaktudassal erdemes próbàlkozni. Nem mellesleg, angliai tapasztalat, referenciàk nèlkül èrdemes Londonban gondolkodni először a dràgasàga ellenère.
2/4 A kérdező kommentje:
Én nekem német volt az első nyelv, párom meg az angolt tanulta. Mind a ketten elkezdtünk járni tanárhoz. A társalgási szintünk nem a legjobb még!
Arra gondoltunk hogy alja munkával kezdenénk, hogy jobban menjen a nyelv és utána feljebb lépni.
2016. febr. 21. 08:19
3/4 anonim válasza:
Sajnos, aljamunkával pont, hogy nem fog semmit sem fejlődni az angolotok, mert gondolj bele, az ilyen munkákat az angolt nem beszélő emberek végzik. Én a helyedbe még tanulnám minimum 1 évig (intenzíven) az angolt és utánna jönnék ki, mert úgy átvernek, hogy csak nézel és már mehetsz is haza, mert semmi pénzed nem lesz.
4/4 anonim válasza:
Így van. Egy konyhán, szobalányként, mekiben, előbb tanulod meg a lengyelt, urdut, hindit, mint az angolt. Intenzíven kezdjetek el tanulni, hidd el jobban jártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!