Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » London-t, vagy valami kisebb...

London-t, vagy valami kisebb várost (Manchester, Liverpool, Leeds etc. ) ajánlanátok annak, aki már dolgozott és élt Londonban, és egy kis kitérő után a barátnőjével ismét Anlgiába szeretne menni dolgozni?

Figyelt kérdés
Már dolgoztam 2013ban Londonban,majdnem 1 évet tehát van NI numberem, és tudom hogy működik a munka kérdés Londonban. Sajnos Londonban nagyon drága volt a szállás, úgy gondolom egy kisebb városban sokkal több pénzt lehetne félre tenni. Vannak tapasztalataitok a vidéki árakról, illetve arról hogy milyen nehéz ott munkát találni? A nyelvtudásunkról annyit hogy középfokon beszélünk mindketten, tehát értjük amit mondanak, illetve válaszolni is tudunk, tehát eladni nem fognak minket. Mivel kint éltem, tudom hogy nehezebb érteni az Angol angolt. Na szóval az lenne a kérdésem, hogy sok munkalehetőség van e ezekben a kisebb városokban is? Csak mert mikor Londonba mentem, 2 nap alatt találtam munkát. Szeretném, ha csak olyanok válaszolnának, akiknek valóban van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk, nem csak hallották valakitől aki ismert valakit akinek az egyik ismerőse kint dolgozott. Szívesen veszek midnen hasznos tanácsot, illetve hasznos linkeket is lakásbérléshez, illetve állás kereséshez (A gumtree-t ismerem). Mindenképpen el akarom kerülni, hogy bármi féle magyar cég vigyen ki és adjon szállást illetve munkát, tehát magamnak szeretnék intézni mindent. A legfőbb kérdés az, hogy a kisebb városokban is működik e az, hogy nyakamba veszek rengeteg CV-t és a várost, és beviszem az önéletrajzomat rengeteg helyre?

2016. jan. 19. 16:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mint már írtam, Londonban már dolgoztam.
2016. jan. 22. 14:19
 12/12 anonim válasza:
Én is. És?
2016. jan. 22. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!