Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A szabadkai piaccal kapcsolatb...

Totykaaa kérdése:

A szabadkai piaccal kapcsolatban lennének kérdéseim?! Többi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sokat olvastam a szabadkai piaccal kapcsolatban, de még mindig homályos a kép, mert többnyire régebbiek a hozzászólások, vagy épp mindenki mást ír!

Szóval, elsősorban ruházati cikkeket szeretnék vásárolni, nagyobb mennyiségben (többnyire márkás, akár kamu cuccokat) mindenféle méretben, de lehet hogy egy-két háztartási cikk is becsúszik ha megéri (öblítő, mosópor, mosószer, tusfürdő stb.). Az lenne a kérdésem hogy mennyi a megengedett mennyiség ami behozható (tehát nem kereskedelmi mennyiség), mekkora az a kiszabott összeg amit nem haladhat meg a cuccok értéke per fő, mi a helyzet a határnál, mennyire szívóznak, elég-e a szem. ig., milyen autópálya matrica kell kintre?!

Szerintetek, hogy éri meg ezt megcsinálni, melyik nap? és hány óra fele?

Mikre kell felkészülnöm?

Kérlek titeket, hogy csak az írjon, akinek személyes tapasztalata van, és mostanában járt arra, szívesen meghallgatok minden sztorit, sőt légyszi írjon olyan is akinek negatív tapasztalata van!

Előre is köszi!

2015. nov. 10. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagyd ki , pár pia amit érdemes behozni , sok kínai és ódivatú holmi , semmi extra .
2015. nov. 10. 17:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Nos... Nem az a kérdés, hogy menjek-e vagy ne, mert mindenképp megyek! Hanem, hogy miből mennyit lehet áthozni! A pia, tudomásom szerint, maximum 1L / fő lehet, szal azért aztán egyáltalán nem éri meg kimenni , megtenni akkora utat h behozzak 2 üveg piat.. ?!? Akkor inkabb megveszem itthon! :'D

Szal légyszi akinek van tapasztalata ÉS TUD VÁLASZT ADNI A KÉRDÉSBEN LEÍRT KÉRDÉSEKRE ( vagy legalabb csak egyesekre) , vagy van sztorija, az írjon!!!!

Előre is köszi!!!

2015. nov. 16. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindegyikre én se tudok választ adni , leírom amit tudok.

Elég egy személyi ,ha csak a szerb oldalt vesszük akkor autópálya matrica teljesen felesleges , a palicsi leágazásnál már mész is le róla , addig meg ingyenes. Ruhából biztosan csak kamu cuccok lesznek , egyik táskáról már láttam , hogy kopott le a ragasztott nike jel:)

November 7-én jártam ott , visszafelé fel kellett nyitni a csomagtartót , de egyébként semmi komoly.

Hogy miből mennyit lehet behozni azt nem tudom , de ha használod a guglit valószínűleg kiderül:)

2015. nov. 16. 21:57
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi az infòt, ez valóban hasznos volt!(a matrica miatt főleg, mert arról fogalmam sem volt).

Az a helyzet h utána néztem uniòs oldalon, majd megkérdeztem egy Vámost, teljesen eltérő volt az eredmény! Most vagy a Vámos van lemaradva, vagy az oldal nincs frissítve, de igazából ez nem tré mert megkérdezem a határnál!

Annyi lenne még a kérdés, hogy mennyire telítettek a standok?

2015. nov. 16. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez változó , amikor még nyáron egy szerdai napon voltam akkor nem nagyon tolongtak , viszont szombaton kb 3x annyian voltak , de érthető mert hétvégén van több árus kint. Legutóbb amúgy Tompánál mentem át , kevesebbet kell várakozni mint Röszkénél , szerbek nem fognak senkit cseszegetni se odafelé se vissza , de Orbánisztán határánál sok autóst félreállítottak "átvizsgálni".
2015. nov. 16. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!