Kiket vert még át a Holiday Club Hungary? Hogy lehet szabadulni a csapdájukból?
Szüleim beneveztek ide, hogy majd utaznak Murauba, meg mindenhova, de nemtudták mi vár rájuk. Fizetniük kell a sok pénzt, a semmiért, mert állítólag nincsis meg az üdülési helyük... Valaki járt már hasonlóképpen ennél a cégnél? Ha jóltudom, vmi 30 éves hűségnyilatkozat is van (nemtom ezt látták-e szüleim vagy felsem volt tűntetve...), és lehet még jogi úton sem lehet kilépniük.
Valaki ha tud, lécci segítsen!
Szia! Nézd, ezt találtam neked. Úgy látszik, nem csak szegény szüleidet csapják be. Remélem tudtok tenni valamit!:
Minket is zaklattak (vettünk egy új mobiltelefont, rendes márkakereskedésből vagy hogy mondják ezt és már másnap!!!)
én szerencsére elküldtem őket a francba úgy, ahogy vannak. Nem is hívtak többet. Sajnálom, hogy így jártatok, mielőbb lépjetek mert egyre több pénzt fognak lehúzni rólatok.
Próbálj ügyvédekkel is beszélni, illetve más jogi személyekkel. Valamit biztos ki tudnak találni.
Ha semmi nem segít írj levelet a Fókusznak :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!