Hova menjünk nászútra?
Jövő júliusban lesz az esküvőnk. Ebben az időszakban szeretnénk utazni is, egy hétre körülbelül.
Amikre gondoltam: Egyiptom, Törökország, Ciprus, Mallorca, Maldív-szigetek, Mauricius
1,5 millió forint körül lenne a keret, vagy kevesebb.
Esetleg más ötlet?
Köszönöm a válaszokat.
Mennyetek el Szocsiba. Nagyobb élményt kaptok mint a fent említett helyeken, Mauritiusra meg eleve a pénzetek fele elmenne, csak hogy odajussatok, az a földdarab irtó messze van innét.
Szocsi az egy komplett élménykombinát, főleg nyáron, de télen is. Nyáron finom homokos tengerpart, plázs, gyógyfürdők, a város nagyon pöpec, mondjuk nem olcsó, de még augusztusban is fel lehet menni síelni a Kaukázusba, nagyon frankó sípályák vannak, aztán meg lemenni fürödni a tengerbe. A kaja 10/10 a népek kedvesek, Szocsi baromi jó hely.
Ott 1,5 millával 1 hétre királyok lehettek. Arról nem is beszélve, hogy míg Mauritius a bolygó túloldala, addig Szocsi csak pár ezer kilométer, és relatíve hamar oda lehet érni.
Nem vagytok csóró gyerekek, ha ennyi rá a keret. Én nászúton Etnát és Vulcanot másztam, meg Strombolit, ha lett volna rá ennyi keretem, akkor Hekla, Izlandon, vagy Andok. De belátom, nem ez a szokványos.
Viszont amit leírtál, már megbocsáss, az a snassz sznob alapfelhozatal, ötös gagyiból, pálmafából, és uborkafáék fantáziájából.
Ekkor (júlusban) nyomják észak-svédországban a sarkiróka-túrát, de egy Narvik-Thromsö gyalogos is beleférne, vagy egy Izland-körtúra, vagy Spitzbergák.
Elvégre egy nészúton elsősorban dugni kell, azt meg jobb hálózsákban, mint izzadtan, homokban. De szerintem e legjobb vadászlesen.
Nem vagyunk sznobok, sőt. Én tengerpartot képzelek el elsősorban, nem hiszem, hogy ezzel bármi gond lenne. A hegymászás elég "merész" elképzelés, de elhiszem, hogy te ezt találod ideálisnak.
Egyéb tapasztalatok?
Én a felsoroltak közül Ciprust választanám, esetleg Mallorcát. Biztosan szép helyek.
Vagy ha más is szóba jöhet, akkor Santorini is gyönyörű nászutas helyszin Görögországban. :)
Utóbbi két helyen nem voltam,nem tudom milyen..
Az első négy közül egyértelműen Mallorca,ott is az északi rész,Alcudia
A legszebb hely,ahol Európában jártunk.
"Hova menjünk nászútra?" "Amikre gondoltam:"
Nekem furcsa, hogy nem "gondoltunk",
meg hogy ezt a gyakorin akarod tisztázni,
nem azzal a szerencsétlen ürgeúrral,
akinek a nyakába akarod magad varrni és nem érdekes a véleménye, csak a pénzét akarod elherdálni.
Szóval - jó esetben - kamu, abból is a szrabb.
"szerencsétlen ürgeúrral,
akinek a nyakába akarod magad varrni és nem
érdekes a véleménye, csak a pénzét akarod
elherdálni"
Nem öregúr, csupán 32 éves. Még dátum sincs, csak tervezünk. Mivel még egyik felsorolt helyen sem jártunk, érdekelnének MINKET a tapasztalatok, vélemények. Abban már megegyeztünk, hogy pénzt kérünk ajándékba mindenkitől, amit a nászútra is fordítanánk. Nem akarom lefoglalni sem az útat még, ráérünk vele még legalább egy fél évet. Szóval tónyleg csak egy ártatlan kérdés akart lenni.
ürgeúr - nem öregúr. Nem tudom, ha ilyen brutálisan hatalmas összeg van 1 hétre, miért nem ültök le és tanulmányozzátok a lehetőségeket.
Nyilván mindenkit más érdekel, máshol érzi jól magát.
De Mallorca biztos nagyon szép, és pihentető is a luxus szállodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!