Hova menjünk nászútra, ahol átlátszó a víz es szep homokos part van, Európába? Görögország? Mi arra gondoltunk, de hol van atlatszó viz es feher homok? Ami megfizetheto es szep?
Gorogorszagban a legtobb sziget korul nagyon szep,tiszta a tenger.Gyonyoru kek tenger,es feher homok tobb helyen is van,de az nem feltetlen a szalloda elotti partszakasz lesz.En Zakynthost ismerem jol,vannak ilyen helyek amiket keresel,erdemes oda menni nyaralni.
Azt,hogy nektek mi a megfizetheto,te tudod.Lehet olcso szallas helyrol is jokat kirandulni,vagy be lehet fizetni all inclusive-ra es egesz nap a szallodaban lustalkodni.Ez rajtatok mulik.
Ibizára el lehet jutni Brüsszeli,Milánói átszállással egész korrekt áron.
Onnan pedig hajó megy Formenterára.Szerintem a legszebb hely :)
Ilyet Olaszországban is találtok.
pl. Calabria, Tropea:
Tremiti szigetek:
La Maddalena, Szardínia szigetén
..bár nem fehér homokos a part, de nászútnak szép hely:
Amalfi-partvidék
Nézzetek szét az oldalamon, ha Olaszországban is gondolkodtok, mert számos szép vidéket gyűjtöttem össze. És egyre több lesz..
Napfényes Itália
Torokorszagot ajanlom csodaszep es ha Hollandiabol mesz nagyon olcso.ez az utazasi iroda olcso megbizhato es sajat jarataik vannak.tobszor utaztunk mar veluk.
mar 129 eu tol van egy hetes utjuk szallasal repulovel
Bibione, Rimini nagyon felejtős. Annál nem nehéz Európában szebb tengerpartot találni.
HA ragaszkodtok a homokoshoz, akkor Görögország.
Előzőhöz: javaslom próbáljatok ki mást, akár Olaszországon belül is. Szicília, a Ligúr-tengerpart vagy a csizma sarka összehasonlíthatatlanul szebb, mint a kelet-német és közép európai turistákkal zsúfolt Bibione.
Az Adria véleményem szerint Horvátország déli részén és Montenegroban a legszebb, de az köves/sziklás. Törökországban változó a part, Görögországot speciel én nem szeretem, de a kérdező számára elsődleges finomhomokos part tiszta vízzel ott a legkönnyebben elérhető. Árban szerintem versenyképes Egyiptom, de a Vörös tenger szépségét most lehet feláldoznám a belpolitikai helyzet miatt. Ciprus is szóba jöhet a kérdezőnek.
Az eddigi legszebb tengerpart amit Európában láttam, az Korzika délkeleti részén volt, de az augusztusban ár tekintetében egy Maldív-szigeteki nyaralással vetekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!