Magyarországon belül hova menjünk nászútra?
Attól függ hol jártatok már... :)
Eger, Gödöllő, Budapest, Szentendre, Visegrád, Rám-szakadék, Esztergom, Komárom vagy Tata, Győr, Csesznek, Veszprém, Balatonfüred, Tihany, Keszthely, Hévíz. Másik irányba Balaton-felvidék (Tapolca, szentbékkállai kőtenger, Nagyvázsony), Székesfehérvár, Velencei-tó, Budapest, Tisza-tó, Hortobágy.
Ha tovább is mennétek, akkor Sopron vagy az Őrség.
A Tisza-tó nagyon csábítónak tűnik, én mindenképp el akarok menni egyszer, szerintem ne hagyjátok ki. Van több vízi tanösvény, látványos öko-centrum, még terepjáró-túrák is vannak! Hortobágy is nagyon jó, voltam szekértúrán a pusztában, én élveztem, a halastavaknál pedig van tanösvény, érdemes sétálni.
Egyéb ötletek útirányban:
Eger, Egerszalók (a sódombhoz hasonlót sehol máshol nem láthattok Magyarországon), Vácrátóti arborétum, Gödöllői kastély, Dobogókő, Visegrád, Rám-szakadék, Holdvilág-árok, Esztergom, Székesfehérvár történelmi óvárosa és a Bory-vár (én imádom Fehérvárt, a Bory-várat meg különösen). A Balatonnál Keszthely a kedvenc városom, gyönyörű a főtér, és rengeteg vicces-érdekes múzeum van, pl. giccsmúzeum, játékmúzeum, Cadillac-múzeum, majormúzeum, népviseletes babamúzeum, erotikus panoptikum, hatalmas vasúti terepasztal, stb. Érdemes egy nyári színházi előadásra is beülni a kastélykertbe, nagyon hangulatos! Tapolca pedig egy kis gyöngyszem a Balaton-felvidéken. Tihany, Balatonfüred nekem még csak tervben van, de mondják, hogy nagyon szép mindegyik, Tihanyban engem a levendulaház érdekelne nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!