Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Fontos! Szeretnék Hajdúhadházr...

Fontos! Szeretnék Hajdúhadházra költözni! Lakik itt valaki? Vélemény?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak hallomásból...kevés a magyar....
2010. márc. 8. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Költözz Hajdúnánásra! Ott vannak jó arcok! :)
2010. márc. 8. 18:19
 3/10 anonim válasza:
100%
Én többször jártam ott, igaz amit az első írt. Bár van olyan rész gondolom ahol kevésbé.Én nem költöznék oda...
2010. márc. 8. 18:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Én sem költöznék oda. Én debreceni vagyok, van hajdúhadházi osztálytársam, és már én is jártam ott.. Elég sok a roma, és Hadház határában az út mentén gyakran állnak hölgyek... nem túl sok jót tudnék mondani róla
2010. márc. 10. 16:51
 5/10 anonim válasza:
94%

Nehogy idejöjj!!Nem ajánlom sajnos én itt lakok.

Mi magyarok ki vagyunk fogva,a gyerekek az iskolában verve vannak,ez ellen sem tesznek semmit.Pénzosztáskor hangos veszekedések verekedések nincs egy jó hely se.Uton utféle belédköthetnek.Sok a balhé nagyon az önkormányzat meg hát csak öket támogatja.Gyülölök itt lakni ugy érzem itt szégyen ha magyar vagyok.Sajnálom h ezt kell irnom de rossz döntést hozol ha idejössz.Mi is megbántuk Debrecenből jöttünk ide és itt ragadtunk anyagi helyzetünk nem engedi meg h házat vegyünk ezt meg nem tudnánk eladni senkinek sem mert ugye hát hadházon van.senkisem jönne ide szívesen.

2010. márc. 11. 20:21
 6/10 anonim ***** válasza:
TIPP:addd el a házat utolsó a kérdezönek ,hátha ő több szerencsével jár ott.
2010. márc. 14. 14:51
 7/10 anonim ***** válasza:
LAktam ott, bár még kicsi voltam. A város jó lenne, de sok a roma, és ezek a románok nem a jobb fajtákból valók...
2010. júl. 12. 20:00
 8/10 anonim válasza:
egy helybéli...ne gyere sok a cigány és egyre több kötekednek stb....
2011. máj. 23. 11:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Elnézést, nem románok, hanem romák akart lenni. Az más ügy lenne.
2011. máj. 24. 18:43
 10/10 anonim válasza:
Aki azt mondja hogy hadhaz szar hely ( itt lakok) az mennyen el tiszafuredre sokkal szarabb mint itt vissza terve a ciganyokra vannak beloluk jok es rosszabbak hadhaz az olyanoknak nem valo akik minden konfliktus elol el futnak errol ennyit
2016. szept. 22. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!