Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Édes apám kiakar költözni. Én...

Édes apám kiakar költözni. Én viszont nem! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Édes apám kapott egy állás lehetőséget görög országba. De én még tanulok, de nem is az a legnagyobb problémám mert halasztani bírok. Hanem a párom. 2-éve együtt vagyunk, és nem akarom itthon hagyni. Apum mondta hogy jöjjön ő is,(22éves) de az anyósom beteg és nem akarja itthon hagyni addig amíg meg nem gyógyul(amire nem sok esély van). Mit csináljak? Bele bolondulok ha nem láthatom. És valószínű hogy nem is járnánk vissza Magyaro.-ra. Áprilisba töltöm a 18-at, de ha akkor meg is mondom hogy én itthon maradok és kész, az se jó. Össze vagyunk nőve apummal, és a párommal is. Ők a legfontosabbak az életemben. Nem akarok köztük választani. Mit lehet ilyenkor csinálni?? Tudom hogy apunak kint jó lenne. Nem akarok önző lenni. De a páromat se rángathatom ki akarata ellenére. Mi lehet a megoldás? Az a megoldás ami mindenkinek jó?? Mit csináljak? Adjon valaki valami jó tanácsot. Tudom hogy pasi még lehet sok az életemben. De 2éve tökéletes a kapcsolatunk és minden a lehető legnagyobb rendben van. Kérek mindenkit hogy csak értelmes választ írjon. Köszönöm
2011. jan. 27. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:

távkapcsolat

eddig senki sem halt bele

2011. jan. 27. 19:28
 2/10 A kérdező kommentje:
És annak mi értelme? Nem bírnánk hozzá szokni amikor 2-éve minden nap együtt vagyunk mindent együtt csinálunk, együtt fekszünk, kelünk. És mi nem jönnénk már vissza ebbe az országba..
2011. jan. 27. 19:30
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

akkor hagyd apádat élni

menjen egyedül te meg élj a pasiddal

2011. jan. 27. 19:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Soha ne mond hogy soha.

Attól hogy apád dolgozik kint akármikor vissza jöhet. Oh hány örökre költözö ment már haza pár hét után, vagy akár sok tíz év után.

De neked az iskolát be kellene fejezned. Miért nem megy apád ki és ha te befejezted a sulit addigra még sok víz lemegy a folyón te is kimész. Ha más nem akkor pl kimész tavaszi szünetben, meg nyári szünetben. Gondlom 1-2 hetet kibírsz a párod nélkül. Apád is haza látogathat. vagy is görögország nincs a világ végén, nem amerikába vagy ausztráliába megy ahova egy vagyon a jegy.

2011. jan. 27. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Mért pont abba a fejetlenségbe akar kiköltözni apukád? Amúgy őszintén szólva én maradnék a helyedben. Ugyan úgy gondolom, hogy a távkapcsolat megoldható, de én mindenképp itt maradnék, hisz itt lenne esélyed továbbtanulni, meg ilyesmi. Meg mégiscsak itt lenne mindenkid apukádon kívül...
2011. jan. 27. 20:19
 6/10 A kérdező kommentje:
De pont ez az hogy apu nélkül:) 2 napja kint van romániába és ma este érnek haza de már be vagyok sózva. Amúgy nem ismeretlenül megy ki, rokonunk kint dolgozik több tíz éve és azért megy ki. Sajnos ő nem olyan hogyha egyszer kimegy akkor visszajön. Gyűlöli ezt az országot. Szerintem már mindegy lenne hogy hova megy, csak el innen. És szó szerint mondtam hogy össze vagyunk nőve. Együtt megyünk mindig mindehova, vásárolni fodrászhoz még kozmetikushoz is elhívom, és jön. Lehet hogy kicsit nehezebben viselném a hiányát mint a páromét. Csak szerintem nem kell senkinek se mondanom hogy a szülőt és a szerelmet nem lehet egy kalap alá venni. Teljesen más:(
2011. jan. 27. 21:11
 7/10 anonim ***** válasza:
73%

Üdv hát a felnőttek között.

Elárulom: életed hátralévő része ilyen, és ehhez hasonló döntésekről fog szólni :)

Sajnos mi ezt nem fogjuk helyetted eldönteni, ezt csak te tudod...

Maradsz, és befejezed itt a sulit, aztán együtt mentek utána, ez pl egy jó alternatíva. Persze van hátránya, de sajnos ezt le kell nyelni.

2011. jan. 27. 21:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni. Görögország gyorsabban halad az államcsőd felé, mint mi. Előbb vagy utóbb lesz ott olyan világ, hogy apád egyből hazamenekül.
2011. jan. 27. 21:50
 9/10 A kérdező kommentje:
akkor megy máshova..(inkább mint hogy ide vissza jöjjön:S)
2011. jan. 27. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha neked apukadon kivul nincs senki csaladtagod, akkor hogy fogod magad erezni, ha neadjisten a paroddal szakitotok vagy ha valamiert penzugyi nehezseged akad? Hisz 18 eves vagy. Nem biztos, hogy fenn tudod magad tartani egyedul es ha elkoltoztok, gondolom, hogy a lakasotokat is el kell adni. Vagy egyedul mernel maradni?

Barhogyan is dontesz, szerintem egyik dontes sem jo, de 18 evesen meg rengeteg fiuval fogsz talalkozni. Apa meg 1 van. Bar ha maradsz, annyi az elonye, hogy azt nem tudod annyira megbanni, mert ha megbanod, apukadhoz barmikor kimehetsz, de Magyarorszagra a srachoz nem tudsz olyan egyszeruen visszamenni es kialakitani ujra az eletedet egyedul a nullarol.

2011. jan. 29. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!