Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Autó berlesnel ki szoktatok...

Autó berlesnel ki szoktatok takarítani a kocsit visszavitel elott?

Figyelt kérdés
Egy nyaralóhelyen, ahol kissé homokos lett a lábrész a strandolás miatt. Ez belefér még, vagy szólni fognak érte és felszámolnak vmi díjat?
2015. aug. 2. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Olvasd el a szerzôdèst. Egyèbkènt igen, felszàmolnak àltalàban teljes joggal.
2015. aug. 2. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Úgy add vissza, ahogy átvetted.

Te ha nyilvános wc-t használsz, leszoktad húzni magad után, vagy úgy vagy vele, majd a wc-s néni lehúzza utánad?

2015. aug. 2. 20:02
 3/6 A kérdező kommentje:

2. Ez nem jó példa szerintem.

De ha példálozunk, akkor pl a szállodában sem kell távozás után kitakarítani.

Nem kioktatást kertem, hanem talapszatalatokat, hogy vki adta-e vissza homokosan.

Egyébként volt mar hogy homokos volt az autó és előtte kitakaritottuk, de rá sem néztek milyen állapotba adtuk vissza, csak azt néztek meg nem sérült-e. Mindig csak sérülést kerestek, meg hogy mennyi van a tankba.

2015. aug. 2. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Alapesetben úgy kell visszaadnod ahogy átvetted.
2015. aug. 2. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:

En kulfoldon elek es itt minden egyes berles utan az autot lemossak es kiporszivozzak. Nagyon sokszor bereltem meg vizes autot, mert epp akkor hozta vissza valaki es mar adtak nekem oda csak meg gyorsan kitakaritottak.

Szoval en sosem takaritom ki, mert ugyis kitakaritjak utanam. Persze a szemetet nem hagyom benne. A sajat kocsimban sem, ugyhogy a berautoban sem.

Egyetlen egyszer volt, hogy telen nagy latyakban bereltunk kocsit es veszett saros lett belul a karpit.

Lattuk mikor leadtuk a kocsit, hogy az osszes leadott kocsit azonnal toltak be a mosoba, gondoltuk a mienket is ugyis takaritjak, de a csavo megprobalt $100 rankverni a takaritasert. Hiaba eroskodtem, hogy szinte 10 meterre voltunk a mosotol, a munkasok ugyis takaritjak, o keresni akart rajtunk.

Mi meg nem hagytuk magunkat. Hivattuk a managert. A manager ajanlotta, hogy vigyuk ki a kocsit a sarki benzinkutra, ahol 50centert kapok 4 percet a porszivonal es porszivozzuk ki a nagyjat, csakhogy megse legyen olyan disznool benne.

Kivittuk, kiporszivoztuk a nagy sar darabokat es visszavittuk es minden rendeben volt. Mellesleg a kocsi kivul is iszonyat saros volt de az nem erdekelte oket.

Ez az ominozus eset ota, mindig kiveszem a karpitot es kirazom, hogy a falevelek, homok, stb ne legyen rajta. Ennyi. A tobbit meg majd takaritsak ok.

2015. aug. 3. 21:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi.

Végül nem vittük el takarítani, mert sikerült nem összekoszolni, csak az elmúlt nyaralásokbol kiindulva aggódtam milyen koszos lesz. Mi is csak kiporoltuk a szőnyeget, olyan lett mintha új lenne. Kiszalltunk belőle, leadtuk a kulcsot, de oda se jött senki átnézni a kocsit. Gondolom ha nem tetszik vmi, azt úgyis levonják utólag, de biztos minden rendben volt.

2015. aug. 6. 23:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!