Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti minek örülnétek legjobban,...

Ti minek örülnétek legjobban, hova utaznátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A szüleim december-januárban lesznek 50-50 évesek,nagyim most lesz augusztusban 70 én februárban 25.

Egyetlen egyszer voltunk tengerparton nyaralni,nem állunk jól anyagilag,max Mo-n belül megyünk el 1-1 olcsóbb fürdőbe néha.

Elszeretném vinni a családot,leginkább a szüleimet meglepetés "nyaralásra" de ebből csak telelés lehet.Mivel mind a ketten olyanok,hogy szerintük a születésnapkor kell ünnepelni és nem hétvégén/később/amikor ráérünk,ezért kiesik az,hogy menjünk nyáron.(Kettejük szülinapja közt 13 nap van).

Igazából már nem oszt nem szoroz,ha a nagyimat is a kocsiba vágom,ő is "fiatalos" és szívesen mászkálós,bírja is.

Ha a síelés kizárt,milyen programot lehetne szervezni télre,ami méltó meglepetés és ajándék lenne?Hova lenne érdemes utazni,ami télen is izgalmas?

Felnőttek félévszázados születésnapra minek örülnétek legjobban?

Körülbelül 500,000 Ft-m lesz addigra.

2015. júl. 29. 18:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Párizs gyönyörű, meseszép. Mi egy hétig voltunk ott, de ennyi idő majdnem kevés, ha mindent meg akar nézni az ember. Még kisebb voltam, voltunk a Disneylandben is, de gondolom oda ti nem mennétek :)))

A főbb dolgokat persze meg lehet nézni, különleges hangulata van az egész városnak. Voltunk az arab negyedben, ott van a Sacré Coeur. Felmentünk az Eiffel-toronyba. Voltunk a Louvre-ban, megnéztük a Notre-Dame-t, hajókáztunk a Szajnán, sétáltunk a La Défense-n, ott vannak felhőkarcolók, elnéztünk a Champs elyséesre. Már tízen éve ennek, de még mindig emlékszem, nagy élmény volt.

Nem tudom mikor mennétek pontosan. Az egyik ismerősöm ott volt Szilveszterezni. Nem tudom, hogy mennyibe került és hol volt pontosan.

2015. júl. 29. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!