Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti minek örülnétek legjobban,...

Ti minek örülnétek legjobban, hova utaznátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A szüleim december-januárban lesznek 50-50 évesek,nagyim most lesz augusztusban 70 én februárban 25.

Egyetlen egyszer voltunk tengerparton nyaralni,nem állunk jól anyagilag,max Mo-n belül megyünk el 1-1 olcsóbb fürdőbe néha.

Elszeretném vinni a családot,leginkább a szüleimet meglepetés "nyaralásra" de ebből csak telelés lehet.Mivel mind a ketten olyanok,hogy szerintük a születésnapkor kell ünnepelni és nem hétvégén/később/amikor ráérünk,ezért kiesik az,hogy menjünk nyáron.(Kettejük szülinapja közt 13 nap van).

Igazából már nem oszt nem szoroz,ha a nagyimat is a kocsiba vágom,ő is "fiatalos" és szívesen mászkálós,bírja is.

Ha a síelés kizárt,milyen programot lehetne szervezni télre,ami méltó meglepetés és ajándék lenne?Hova lenne érdemes utazni,ami télen is izgalmas?

Felnőttek félévszázados születésnapra minek örülnétek legjobban?

Körülbelül 500,000 Ft-m lesz addigra.

2015. júl. 29. 18:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"a nagyimat is a kocsiba vágom"- Ez jó :D

Először is, belföldre akarod őket 500 ezerből elvinni, ugye? Így kell értelmezni?

2015. júl. 29. 18:49
 2/11 A kérdező kommentje:

Leginkább külföldre!3 főre nem annyira kevés pénz,nem?=/

Fogalmam sincs,én sem nyaraltam sokat eddig.

De örülnék,ha szép a hely,akkor nagyi is jöjjön.A benzinen nem változtat kb,a szálláson se dob már sokat...

2015. júl. 29. 18:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Eddig Montenegróra gondoltam,voltam ott egyszer pár éve,sok a vár elég jó városok,szép hegyek,szép tengerpart.De nem tudom mennyire izgalmas télen..
2015. júl. 29. 18:59
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Télen azért elég necces kocsival külföldre menni. Egy 70 évesnek akármilyen fiatalos is, 10-20-30 óra autókázás már igencsak megterhelő.
2015. júl. 29. 18:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem kevés pénz. De ti ráadásul négyen mennétek, ha a nagymama is megy veletek.

Számolnod kell szállással, útiköltséggel, nem anyagi, de útviszonyokkal, költőpénz, belépő ide-oda, étkezés. Necces.

2015. júl. 29. 19:00
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

[link]

Időjárás: hó, eső, hideg, viharok.. Maradjatok inkább belföldön. :/

Vagy valami mással lepd meg őket, mondjuk egy családi összeröffenéssel, és a nagy ajándék jön nyáron. Addig szabit is tudnak intézni, ha úgy van. De olvastam, hogy akkor szeretik ünnepelni, ha épp szülinapjuk van, és nem később..

2015. júl. 29. 19:05
 7/11 A kérdező kommentje:

A nagyi mindent kibír,ha így folytatja engem is túlél,bőven:D

Reggel felkelek,felhívom hol van,erre benyögi hogy az ország másik felébe tart éppen vonattal,elmegy ott misére,iszik egy kávét,sétál és jön majd este haza..Amikor futárkodtam,simán jött velem 12 órás műszakra,kocsikáztunk az országban.. :) Szóval nem féltem,hogy idős.Tuti nagyon élvezné.

Van egy jó kocsink-de persze tudom milyen a tél.

Ha a szálláson lehet,szívesen főzök.

Nagyim hatalmás - és egyetlen álma - Párizs(1500km Pesttől).

Gondoltam rá is,de azt pláne nem tudom elképzelni mennyire szép télen.

Voltatok már valamerre télen?

2015. júl. 29. 19:10
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
Miért nem mentek inkább wwellness hotelba? Vannak baromi szép helyek itthon
2015. júl. 29. 19:37
 9/11 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon jó fej lehet a nagyid, éljen is még nagyon sokáig. :)

Nem, sajnos sehol nem voltam még télen, csak egyszer síelni, de már nagyon régen volt.

Párizsban voltam már, gyönyörű, de én ott is nyáron voltam, nem télen. Rómát mondtam volna még, de az is olyan messze van. Én nagyon elmennék Toszkánába egyszer, már beszéltünk róla.

A tél nagyon kiszámíthatatlan, még itthon is, nemhogy külföldön. Tudod, nehogy a kocsival elakadjatok vagy ilyesmi..

Jövő augusztusban mondjuk kimehetnél a nagyiddal ketten Párizsba, biztos nagyon örülne neki. :)

Ha belföldön maradnátok, nézzétek meg ezt:

[link]

A Bakonyban vannak jó borok is *.*

2015. júl. 29. 19:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Itthon a legtöbb helyen már életük során voltak,ha nem is wellnessezni.

Családi összeröffenés,sajnos kizárt.4-en vagyunk közeli rokonok,és még együtt is élünk :)

Inkább elvinném őket külföldre.Párizs szerintetek milyen?

2015. júl. 29. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!