Hogyan lehet Kanadába kijútni?
Az érdekelne hogy milyen pappirok szükségesek az utazáshoz? Tudom hogy az útlevéllel 6 hónapig ott tartozkodhatok, de érdekelne ha kell-e még valami papir amellett? Illetve hogyan lehet ott maradni?
Én (21) és a férjem (23) kiköltöznénk, a férjemnek rokonai vannak ott, viszont szeretném tudni mennyi esélyünk van hogy kint is maradhassunk.
Ha valakinek van tapasztalata ezen a téren vagy bármilyen tanácsot tud adni akkor azt elfogadom :) Előre is köszönöm
'szeretném tudni mennyi esélyünk van hogy kint is maradhassunk.'
Semennyi. 21-23 evesen garantaltan nem valami hianyszakma tapasztalt muveloi vagytok, csoro bevandorlobol meg van mar ott eleg.
Kanada, USA... mindenki álma...
Szerinted lenne itt még valaki, ha ez olyan egyszerűen menne?
A magyar helyesírásodból arra következtetek, hogy sem az angol, sem a francia sem mehet jobban, emellett nyilván nem vagytok nemzetközi hírű orvosok vagy kutatók, szóval az esélyetek nulla.
Nem épp válasz a kérdésemre, de köszönöm :)
P.S. Angolul jobban tudok mint magyarul,jobban érdekelt mindig és jobban szeretem az angol nyelvet,de Franciát ténleg nem tudom :). Illetve szakmai tapasztalatom nekem valóban nincs, a férjemnek viszont 2 év tapasztalata van állatorvosi tehnikusként :)
Ok, then. If you can REALLY speak - and write - English better than Hungarian, you should do it here, too.
If it's true, we would probably understand it more than your Hungarian...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!