Kanadába szeretnék menekültként kijutni, hogyan lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Szeretnék mihamarabb kijutni Kanadába és menekült státuszt kérni. Valaki kijutott már így? Segítenétek hasznos infókkal?2010. jan. 26. 17:41
1/9 anonim válasza:
én úgy hallottam , hogy Kanada szigorít Magyarországgal kapcsolatban a sok cigány "menekült" miatt. (tökéletesen meg is értem őket) de szerintem azért nyomós ok kell ahhoz , hogy menekültstátuszt kapj. mi lenne az indokod?
2/9 anonim válasza:
Magyarországon nincs háború,nincs politikai üldőzés.
Miről beszélsz??
3/9 anonim válasza:
mi elől menekülsz?! így nem fog menni.
5/9 anonim válasza:
Magyarok nem kapnak menekültstátust Kanadában, úgyhogy inkább el se indulj, magadnak is jót teszel, és nekem se kell majd vízum a te hülyeséged miatt, amikor egyszer oda akarok majd menni.
6/9 anonim válasza:
Menekült státuszt csak igen nagy feltételekkel adnak egy egy ország lakosainak, pl háború. ha ilyen státusz nincs magyarországnak (és szerintem nincs) akkor sehol a világon nem fogadnak be menekültként.
7/9 anonim válasza:
Épp nemrég tiltották be a kanadaiak. Pedig én is pont így akartam kimenni.
Van a neten a kanadai magyarok fóruma, azt olvasgasd (nekik már jó)
8/9 anonim válasza:
EU-ban se üldöztetés nincs, se háború, se diktatúra, szóba se állnak veled.
9/9 anonim válasza:
Igen, szigorították ezt, bár vannak ilyen kérelmek,tavaly pl egy magyarét sem fogadták el, és fontolgatják a vízum újbóli bevezetését,de nem tehetik meg mert az Unió nem helyeselné! Cseho.-ban is ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!