Magyarországról nem lehet menekültként kanadába menni!
2010. szept. 10. 08:08
2/11 anonim válasza:
Es megis mi elol menekulnel? Te aztan el vagy am varazsolva!
2010. szept. 10. 08:24
3/11 anonim válasza:
Tanács: felejtsd el, és keresd vissza, mi történt azokal, akik korábban nkimentek.
2010. szept. 10. 08:56
4/11 anonim válasza:
Miért pont Kanadába? Ott hideg van.
Inkább legyél menekült Hawaii-on. :D
2010. szept. 10. 09:06
5/11 anonim válasza:
Van olyan ismerősöm, aki Kanadába költözött (nem cigány), nem kell ahhoz menekültnek lenni...
2010. szept. 10. 09:57
6/11 anonim válasza:
Menekülti státusz a politikai és vallási okból üldözötteknek és a háborús területen élőknek jár, ha jár.
Rontja a nulla esélyedet még az is, hogy Mo. az EU tagja lett, ha hallottál róla.
Munkaközvetítő által ki lehet menni favágónak például, de Kanada az első lépés szokott csak lenni, onnan mindenki az USA-ba akar átmenni.
Megjegyzem, hogy Kanadában tényleg qurva hideg van!
Sokan tudnak kisgépet vezetni, mert azzal gyorsabban el lehet jutni egy nagyvárosig vidékről. Mégis hol élnél????
2010. szept. 10. 10:05
7/11 anonim válasza:
Ezt a menekülteset eljátszották a cigányok is pár országgal, de visszaküldték őket Magyarországra, mert nem kellenek sehová, amin nem is csodálkozok...
2010. szept. 10. 10:13
8/11 anonim válasza:
Én nem föltételeztem, hogy a kérdező cigány volna, vagy ilyenek, hanem csak a cigányok példáját hoztam föl, amikor menekültként akartak letelepedni, és visszaküldték őket ide. Ebből kiderül, hogy NEM lehet menekültkéne letelepedni Kanadában.
10:13
2010. szept. 10. 11:28
9/11 anonim válasza:
Az olyan emberek miatt, mint a kerdezo tart ott Magyarorszag, ahol...mar volt egy ilyen kerdes, ott olvasd vissza a valaszokat, ha nem te voltal a kerdezo. Az meg nem jutott eszedbe, hogy dolgozz ahelyett, hogy trukkozol?
2010. szept. 10. 14:09
10/11 anonim válasza:
Valami libsi töröltette a kommentem. Kapja be! Fáj az igazság mi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!