Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti mennétek Törökországba...

Ti mennétek Törökországba nyaralni?

Figyelt kérdés
Már ki van fizetve az egyhetes, kétszemélyes utazásunk Kumköybe, Antalyatól nem messze. Most volt ez a terrorista akció a szíriai határnál, s most félünk. A pénzt nem kapjuk vissza ha lemondjuk az utat. Ti mennétek?

2015. júl. 21. 17:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én még 2009 - ben voltam, autóval, 6000 km - t tettünk meg. A legszebb nyaralásunk volt, Törökország egy nagyon szép, és rohamosan fejlődő, nagy jövőjű ország, barátságos néppel. Akkor ugyan még nem volt gáz a szíreknél, de a törökök igen vigyáznak arra, hogy a turistákat náluk ne érje atrocitás, mindenütt ott a rendőrség, csendőrség, a "Jandarma", és nem az autósokat .sztatják, mint itthon, hanem tényleg a rendre ügyelnek. Én elmennék, a máshol is elvárható óvatosság elegendő.
2015. júl. 22. 21:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Az országnak nagyon fontos a turizmus, így a turistás helyeken, mindig komoly a készültség, ott nem nagyon szoktak terorista akciók lenni, szóval azok mindig biztonságos részek, szerintem menjetek nyugodtan, en Isztambulban élek, de jártam mar antalyaban is, ha van még bármi kérdésed írj nyugodtan,
2015. júl. 24. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!