Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha választhatnátok, hova...

Ha választhatnátok, hova mennétek? Lent

Figyelt kérdés

Egy hölgyet szeretnék megajándékozni utazással, de nem tudok dönteni. Görögo.-ot és Olaszo.-ot imádja, hasonlóan szép helyet szeretnék, lehetőleg tengerpartra. Az én eddigi ötleteim: Bali, Dominikai Köztárs. , Hawaii. Végső soron marad Olaszo. vagy Görögo. Ti melyiket választanátok? Vagy, ha ezekből semmit, elfogadnák még ötleteket. Esetleg egy kis indoklást is, akinek van tapasztalata valamelyik helyről.

Előre is köszi a válaszokat!

2015. jún. 1. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Bali vagy Olaszország.

A görögöknél és dominikán "problémás" jelenleg a helyzet, ezért oda nem mennék.

Hawaii meg elég messze van, sokkal többe kerül, és elég más mint az alap kettő.

2015. jún. 1. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Én Olaszországot választanám, azon belül Toscanat. :)
2015. jún. 1. 18:50
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 Igaz, ebbe bele sem gondoltam hirtelen. Akkor az a kettő kilőve.

#2 Köszi! :)

2015. jún. 1. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Bali nem más mint turistagettó. Voltam ott és el sem tudom képzelni mi jó abban. Akkor már inkább Flores, Lombok esetleg Gili. Ha meg szuper hely kell akkor Maluku vagy Raja Ampat (mind Indonézia)

Szerintem Dominkában nincs semmi baj (ne keverd a két Dominikát!).

Hawaii drága, de ha van pénzed megéri.

2015. jún. 1. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha kozelebbi akkor Capri, távolabbi pedig Hawaii vagy Costa Rica.
2015. jún. 1. 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Ja, és nagyon szerencses lehet az a holgy, hogy ilyen meglepit kap. Mindegy melyiket választod, biztos tetszenni fog neki.:)

5-ös válaszolo voltam.

2015. jún. 1. 19:15
 7/8 A kérdező kommentje:

#4 #5 Köszönöm a válaszokat!

#5 (#6) Inkább én vagyok szerencsés. :)

2015. jún. 1. 19:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem ismerem a hölgyet, csak magamról tudok nyilatkozni.

Ha én utazást kapnék, oda meg vissza lennék örömömben , tök mindegy,hogy hova szól. Persze lehet,hogyha Kínába szólna, akkor nem érteném,hogy mégis miért azt választotta,ha egyszer nem is vonz.Tehát nehogy olyat válassz,amiről nem tudod hogy szereti-e egyáltalán.

Viszont ,ha tudják rólam,hogy imádom Olaszországot -ami igaz,tehát én azt választanám:)- és mégsem oda kapok utazást,akkor is elgondolkoznék,hogyha már vett utazást,akkor miért nem oda,ami a kedvenc helyem?

De mondom, én bármelyiknek örülnék:)

2015. jún. 2. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!