Ti hova mennétek? (Skandinávia, Spanyolország)
Figyelt kérdés
Menni fogok cserediáknak egy évre, és nem tudom eldönteni, hogy hova menjek. Skandinávián azért gondolkozok, mert elég fejlett, és kíváncsi lennék, milyen ott élni. Spanyolországot azért választanám mert imádom a spanyol nyelvet, Argentínán is gondolkoztam, csak elég veszélyes, Mexikót pedig egyböl elvetettem mert az még veszélyesebb. Ti hova mennétek egy évre?2015. febr. 23. 15:54
1/5 anonim válasza:
Ha a spanyol nyelv megszállottja vagy, akkor nem kérdés, hogy Spanyolországot válaszd! Különben bánni fogod egy életen át.
Személy szerint én a germán nyelveket imádom (német, holland és norvég). Egyszer szeretnék Norvégiában dolgozni.
20/F
2/5 anonim válasza:
Ha annyira szereted a spanyolt, válaszd azt!
Én azért választanám Skandináviát, mert én meg azért rajongok, imádom, és tanulom is a norvégot már egy ideje.
3/5 anonim válasza:
Én Finnországban voltam, megint oda mennék.
De az alapján válasz ami érdekel!
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok, ne csak a nyelvet figyelembe a mentalitást, a kultúrát, szokásokat és igen a sztereotípiákat is!
5/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy mik a szempontjaid: ha csak szeretnéd jól érezni magad, akkor Spanyolország, de ha ezt az időt esetleg már a jövőd megalapozására is szánnád - akkor mindenképpen Skandináviába. Fejlettebb a gazdasága, későbbiekben esetleg ki is mehetnél, lennének már kapcsolataid, stb. Spanyolországban viszont a legmagasabb a munkanélküliség. Mondom ezt úgy, hogy magam is nagy spanyol nyelv rajongó és beszélő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!