Egyedül utazni?
Figyelt kérdés
Mennyire gáz egyedül utazni?
Szeretnék fürdeni a Balatonban, évek óta nem voltam ott, évek óta nem nyaraltam. Nincsenek barátaim, nem tudok kivel elmenni. Nagy hülyeség ilyenkor egyedül elmenni, és eltölteni ott pár napot? Unalmas lenne ez így?
2015. júl. 20. 21:01
11/13 anonim válasza:
Ja, és még annyit, hogy a hostelekben jellemzően nem csak az adott ország turistái vannak, sőt. Gondolom, hogy itthon is leginkább külföldiekkel lennél egy szobában, mint ahogy én USÁban és Angliában például így kötöttem barátságot belgákkal, puerto ricoiakkal, ausztrálokkal, németekkel, svájciakkal, franciákkal, japánokkal...
12/13 anonim válasza:
Igazán nem kötekedésként, de a külföldiekkel nem nagyon vagy kisegítve, ha nem elég jó a nyelvtudásod. Azért magyarul mégis csak könnyebb kapcsolatokat építeni. Az étkezés sem mindig megoldott, gondolom senki nem szeret magára főzni, hacsak nincs valaki, aki másokra is gondol ilyen téren és otthon van a konyhában. Vagy ott a futárszolgálat, ha egy közeli étterem vállal ilyet elfogadható áron.
13/13 anonim válasza:
Hát, ezt sem tudom, nekem nincsenek nyelvi akadályaim, és étkezési időben sosem voltam a szálláson. (Kivéve a reggelit, ami viszont svédasztalosan volt megoldva.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!