Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Egyedül utazni?

Egyedül utazni?

Figyelt kérdés

Mennyire gáz egyedül utazni?

Szeretnék fürdeni a Balatonban, évek óta nem voltam ott, évek óta nem nyaraltam. Nincsenek barátaim, nem tudok kivel elmenni. Nagy hülyeség ilyenkor egyedül elmenni, és eltölteni ott pár napot? Unalmas lenne ez így?

2015. júl. 20. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. A testvérem Dél-Amerikába és Kelet-Ázsiába is elment egyedül hónapokra. Horvátországban lányokkal találkoztam, akik egyedül mentek nyaralni.
2015. júl. 20. 21:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Én is ezen gondolkodtam, hogy elmegyek egyedül a Balatonra. Az, hogy unalmas lenne e, az csak rajtad múlik. :)
2015. júl. 20. 21:27
 3/13 anonim ***** válasza:

Én a legjobban egyedül szeretek utazni, mert akkor senkihez sem kell alkalmazkodni, hanem azt csinálom, amit én szeretnék.

Bejártam már így Európát, sőt, Európán kívül is voltam.

2015. júl. 20. 21:30
 4/13 anonim válasza:

Szerintem nagyon jó lenne.

Én régen így voltam a színházzal, hogy mit fogok csinálni szünetben meg ilyenek. És el kell hogy mondjam, sokkal jobb egyedül. Szerintem ezzel is így van. Ha vágysz, menj csak el, jó lesz!

2015. júl. 20. 21:41
 5/13 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Színházba (és moziba is) sokat járok egyedül. :)
2015. júl. 20. 22:00
 6/13 anonim válasza:
Színházba én is. :) Moziba nem nagyon járok. Évente kétszer-háromszor.
2015. júl. 20. 22:14
 7/13 anonim ***** válasza:

Én imádok egyedül utazni, a Balatonnál is voltam már csomószor egyedül.

Persze ha az a fajta vagy, aki egyedül unatkozik vagy elcsügged, akkor meggondolandó a dolog. Én szuperül éreztem magam.

2015. júl. 20. 23:44
 8/13 anonim ***** válasza:

Hozzáteszem, az "egyedül" és a "magányos" nem szinonimák!

Én pl. hostelekben szoktam lakni, és ha társasághoz lenne kedvem, ott aztán mindig van. Életre szóló barátságokat kötöttünk így nagyon sok érdekes emberrel, akik azóta már jöttek ide, mentem hozzájuk...

Viszont megvan az az előnye, hogy ha egyedül akarod programot csinálni, nem vagyok hozzákötve senkihez, nem "sértődik meg" senki, hogy "otthagyom" (jajj, a közös utak szuper veszekedései!!), hanem teljesen természetes mindenkinek, hogy megyünk együtt, majd leválunk, később újra találkozunk a szálláson, egyeztetjük a másnapi programjainkat, aztán, ha egyezik, megyünk/legalábbis indulunk megint együtt, és így tovább.

Nekem ez ideális, de persze ki mit szeret.

2015. júl. 21. 07:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Nemed?

Mondjuk én azt nem értem, hogy a szálláshelyek miért nem gondolnak az ilyen emberekre is. Meg lehetne hirdetni úgy, hogy csak egyedül nyaralókat várnak, hogy aztán összejöhessen valamilyen társaság. Szó esett itt hostelekről is, de az se garancia, hisz összeszokott társaságokhoz nem könnyű csatlakozni, sose lehet tudni hogy oda kik mennek, hány ágyas szobát kapsz, szóval nagyon lutri. Külföldről csupa szépet-jót lehet hallani hostelekről, de a magyar nem tipikusan olyan nép, aki szeret egyedül nyaralni, és hogy idegenként mennyire nyitottak egymás felé ilyen környezetben, arról sincs tapasztalat.

2015. júl. 21. 13:46
 10/13 anonim ***** válasza:

Pontosan tudod, hogy hány ágyas szobát kapsz, legalábbis én a booking.com oldalon foglalva mindig választhattam többféle verzióból, és tudtam, hogy milyet kérek.

Olyan helyzettel sosem találkoztam még, hogy mondjuk egy 8 fős szobában egy hétfős társasággal lettem volna együtt, "kívülállóként".

Mondom, ez mindig külföldön volt, de 99%-ban a szobatársaim is egyedül utaztak, vagy max. ketten ismerték egymást, de ettől függetlenül nem csak ketten akartak lenni, hanem ugyanúgy barátkoztak másokkal.

30 éves nő vagyok, és kb. 3-4 éve utazgatok rendszeresen így.

2015. júl. 21. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!