Ilyenkor mi a teendo? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Elhagytam a szemelyi igazolvanyom multheten es ma voltam csinaltatni egy amolyan "ideigleneset" csakhogy nekem ott azt mondtak hogy azzal lehet menni kulfoldre, de mashol meg azt mondjak hogy nem. Nekem viszont juni 26-ra mar kell a szemelyi. Az utlevelem lejart, ezert lenne a szemelyi most hasznosabb. Mivel ugye 7500-at kell fizetni utlevelre. Esetleg valaki tudna segiteni hogy kinel erdeklodjek, vagy mit lehet tenni? Elore koszonom!2015. jún. 8. 16:31
2/4 anonim válasza:
Illetve kártya formájú ideigleneset kaptál?
3/4 A kérdező kommentje:
Görögországba, busszal es igen kártya formájút!
2015. jún. 8. 19:58
4/4 anonim válasza:
Szerbián és Macedónián keresztül? Ha igen, akkor a Macedón határon lehet gond, ott nem javasolják az ideiglenes személyi használatát, szóval lehetnek gondok, elvileg 6 hónapig érvényes okmány kellene. Arrafelé elég korrouptak, szóval valamiért cserébe lehet, hogy átengrdnek, de rizikós a dolog. Ha biztosra akarsz menni, akkor útlevelet igényelsz sürgősséggel, bár szerintem addogra simán megjöhet a személyi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!