Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 19 honapos kislanyom siras...

Tuntuka kérdése:

19 honapos kislanyom siras helyett visszatartja a levegot es sajnos mar 2szer elofordult hogy elajult! Mi a teendo ilyenkor?

Figyelt kérdés
probaltam csipkedni utogetni a kis arcat hideg viz ala is tettem de csak ugy tert magahoz hogy erovel kinyitottuk a szajat akkor kezdett el kohogni,lihegni,teljesen kifaradt o is es mi is

2015. máj. 18. 06:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Az orvos mit mond?
2015. máj. 18. 07:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Az orvos csak annyit mondott hogy sajnos az ilyen gyermek egy sima hiszti miatt is visszatartja a levegot nem feltetlenul fajdalom az oka.A tegnapi esetet egy jatszas kozbeni koppanas okozta.Sajnos az orvos csak annyit mondott probaljuk elkerulni az ilyen helyzeteket...de semmi konkretumot hogy mi a teendo....azon gondolkodom el kellene mennem egy masik orvoshoz tanacsert!
2015. máj. 18. 07:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Fújjatok rá az arcára (arcába), akkor fog levegőt venni.
2015. máj. 18. 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem keress fel egy másik, normálisabb orvost.
2015. máj. 18. 08:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Húha, ez azért kemény lehet.

Én amondó vagyok, hogy próbáljátok megmagyarázni neki, egy ilyen korú gyerek már mindent megért, és az ok-okozati összefüggést is már másfél éves kortól meg lehet vele értetni.

Én megkérdezném ismerős gyermekorvosát, meg a védőnőt is. Az a baj, hogy ez tényleg úgymond viselkedés probléma, tehát érdemes a kislányra hatni valahogyan, ami nem könnyű, de muszáj vele megértetni, hogy amit csinál, az butaság, mert beteg lehet tőle, stb.

nem lehet könnyű :(

2015. máj. 18. 08:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Huh, ez elegge meredek. Nekem is az jutott eszembe, hogy ha rafujsz sem vesz levegot? A megmagyarazas....haaaaat azert masfel evesen az enyemnek magyarazhattam, meg most kozel 2 es fel evesen is, ha hiszti van, hiszti van.

En is elvinnem masik dokihoz. Elkerulni minden ilyen helyzetet nem fogsz tudni, es ha hisztinel is ezt fogja csinalni, akkor az faraszto lesz nagyon a dackorszak alatt.

2015. máj. 18. 11:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is ezt csinálta,ez valami "betegség ",nem is tudom mi a neve, anno mit mondott rá az orvos. Ezt ő nem azért csinálja, mert hisztizik,ez ellen ő nem tehet. Nekem azt mondta az orvos, hogy kerüljem amennyire lehet az ilyen helyzeteket, de ha mégis előjön, akkor nem szabad hidegvizezni,meg rázni, hanem gyengén rá kell fújni az orra,meg a szája környékére. De ezt kinövi idővel. Az enyém már 6éves, már évek óta nem csinálja.
2015. máj. 18. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!