19 honapos kislanyom siras helyett visszatartja a levegot es sajnos mar 2szer elofordult hogy elajult! Mi a teendo ilyenkor?
Húha, ez azért kemény lehet.
Én amondó vagyok, hogy próbáljátok megmagyarázni neki, egy ilyen korú gyerek már mindent megért, és az ok-okozati összefüggést is már másfél éves kortól meg lehet vele értetni.
Én megkérdezném ismerős gyermekorvosát, meg a védőnőt is. Az a baj, hogy ez tényleg úgymond viselkedés probléma, tehát érdemes a kislányra hatni valahogyan, ami nem könnyű, de muszáj vele megértetni, hogy amit csinál, az butaság, mert beteg lehet tőle, stb.
nem lehet könnyű :(
Huh, ez elegge meredek. Nekem is az jutott eszembe, hogy ha rafujsz sem vesz levegot? A megmagyarazas....haaaaat azert masfel evesen az enyemnek magyarazhattam, meg most kozel 2 es fel evesen is, ha hiszti van, hiszti van.
En is elvinnem masik dokihoz. Elkerulni minden ilyen helyzetet nem fogsz tudni, es ha hisztinel is ezt fogja csinalni, akkor az faraszto lesz nagyon a dackorszak alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!