Na fiúk, ti ezt hogy oldanátok meg?
Figyelt kérdés
Én lány vagyok, híresen rossz pakoló, ti viszont mindig megoldjátok egy hátizsákkal. 6 hétre utazok, dolgozni megyek és NEM lesz mosási lehetőségem. Nyugati országról van szó, hideg lesz, különösen éjszaka. Mit vinnétek? Hány nadrágot, hány hosszú ujjút, hány rövid ujjút, pulcsit? Segítsetek kérlek, nagyon praktikusan kéne pakolnom, hogy minden legyen, de ne szakadjon le se a bőrönd, se én.2015. jún. 6. 21:09
11/14 A kérdező kommentje:
Igen, pedig, ha tudná, hogy nem hordok tangát...:D Persze ettől függetlenül köszönöm neki, tök részletesen próbált segíteni. Kb 16 felsőt viszek, 6 nadrágot 3 nagyon meleg pulcsit, 2 pizsit és jóóóó pár fehérneműt. Azt még merek mosni, esélyes, hogy megszárad.
2015. jún. 7. 20:44
12/14 anonim válasza:
A tundra több helyet foglal. De tényleg próbáltam segíteni. :)
16 póló meg 6 nadrág vagy mi, sztem felesleges. De tényleg. Mit melózol? Norvégban nincsen eper!! Mit fogsz szedni a földeken?
Szabadjára eresztettem a fantáziám, és lehet hogy mész jeget törni a fjordokra?? Vagy valami spéci gombát szedsz a fjordok tövében. Arra is gondoltam, hogy egy problémás bérgyilkos vagy, akinek egy táborozót kell megölnie, 16 nap után.
Ennyi, más nincs. Ezek közül kell választanod.
13/14 anonim válasza:
10 fokban én megfagynék sátorban aludni,
milyen helyre mész engem is érdekel
14/14 A kérdező kommentje:
Skóciába. :)
2015. jún. 11. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!