Na fiúk, ti ezt hogy oldanátok meg?
Olyan nincs, hogy 6 hétig nem mosol, akkor csap + Ariel, vagy nem tudom, de mosás nélkül nem lehet pakolni 6 hétre. Mosással én a következőket vinném minimálprogramba:
7-8 váltás alsónemű
7-8 pár zokni + harisnyák igény szerint
7-9 felső (5-7 hosszú ujjú, ha fázós vagy)
3-4 pulóver/kardigán/etc.
3 nadrág (munkába, utcára)
1 melegítő (otthoni)
1 pizsama (vagy valami, amiben tudod, hogy jól alszol 16 fokban is)
2-4 pár cipő
1 pár papucs
1 pár kesztyű
1-3 sapka (igény szerint)
1-2 sál (igény szerint)
(3-4 "otthoni" felső)
+egyéb ruhadarabok, amiket mindenképp napi szinten hordasz, de nem jutott eszembe
6 hétig mész sátorozni :O OMG
De legalább a hűvös friss levegőn kimegy a bűz a mosatlan ruháidból.
Hát, ez nem könnyű.
Nekem egy boxer ki tud tartani 3-4 napig, így a heti 2 boxert mondanám. De mivel te lány vagy, és mindig minden folyik ki belőletek, így ezt nem tudom. De gondolom nem a tanga fogja elvenni a sok helyet.
Vannak ezek a spéci hálózsákok, amik nagyon picire összehajthatók, nagyon könnyűek és nagyon melegek. Nekem van is egy ilyenem. Ez azért jó, mert ezekben egyébként akár meztelenül is lehet aludni, ergó nem kell alvós ruha is még pluszba.
Nem tudom milyen a meló, de gondolom nem baj ha büdös vagy, így a polo pulóvert sem kell cserélni minden nap. A farmert, munkanadrágot, stb egyébként sem szoktuk mosni minden héten.
Tehát a heti 2 tanga, 2 zokni, 2 póló elég kell hogy legyen. Nadrágból 1, esetleg 2. Pulóverből úgyszintén 1, esetleg 2. Plusz egy kabát.
Igazából ha nagyon minimálba tolod, akkor akár egy hátizsákba is simán be tudsz pakolni 6 heti cuccot. Csak elég undi leszel a végére, szex kizárt.
Plusz lehet kapni spéci ruha alá felvehető kezes lábas testmelegítőket is. Abban lehet aludni is, dolgozni is.
Szóval sima ügy.
Mondom igazából a bugyi, zokni, és a polo az amit cserélni kell 3-4 naponta. A többi cucc kibírja 6 hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!