Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Aki már járt Belaruszban...

Aki már járt Belaruszban (Fehéroroszországban) vagy hosszabb ideig lakott is ott, mesélne nekem erről az országról?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben elég sokat olvastam Fehéroroszországról, jót és rosszat is egyaránt.

Ezért inkább olyanoktól szeretnék tájékozódni, akik már jártak ott és hosszabb időt is eltöltöttek, amely idő alatt sikerült valamennyire megismerniük az országot.

Elsősorban tehát személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Például kifejezetten érdekelne, hogy mennyire "lehet érezni" a mindennapokban azt, hogy (mint ezt több helyen is olvastam) az országban diktatúra van?

2015. máj. 26. 23:26
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Olyasmi, mint nálunk a 80-as évek vége felé. Kevesebb minden van a boltokban és diktatúra van (bár elég puha). A munkanélküliséget viszont hírből sem ismerik, a boltokban kapható termékek minőségiek és hazai gyártmányúak, az alapvető életkörülmények könnyebben fenntarthatóak bárki számára, mint Magyarországon.

Sokkal magasabb az életszínvonal, mint Ukrajnában, Oroszországban, Romániában, Moldovában, Bulgáriában.

A közbiztonság kiváló, a városok patyolat tiszták. Ha kerülöd a tömegtüntetéseket, meg az utcai üvöltözést, rendbontást, akkor a diktatúrával se szembesülsz igazán. Az internet szabad, csak időnként felugrik valami Lukasenkót istenítő reklám, de azt AdBlock-al ki lehet iktatni, a helyiek is ezt csinálják.

2015. máj. 27. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!