Fehéroroszországban jobb az élet, mint nálunk?
Igazából nem nagyon ismerem azt az országot. Azt tudom, hogy diktatúra van és Minszk a fővárosa. Valaki leírná nekem milyen ott az élet, a gazdasági helyzet? Mekkora a foglalkoztatottság? Azt tudom, hogy Minszk egy elég szép, tiszta város. Ha valaki járt már ott, akkor írja le, hogy milyen volt! Nem kell Wikipédia, a ti véleményetekre vagyok kíváncsi!
A válaszokat előre is köszönöm!
A gazdasági növekedés nagyobb.
2010-ben 7 százalékos volt a növekedés, Ma már csak 2 százalékos.
Van még hova növekedniük, meg fejlődni.
Az életszínvonal még nem jobb, mint Magyarországon.
Lehet, hogy nem olyan magas az életszínvonal, de mindenkinek van munkája, mindenki meg tud élni. Az élelmiszerek drágák, a rezsi és az üzemanyag olcsó az ottani fizetésekhez képest. A nagyvárosok elég szépek és tiszták. A vidéket nem ismerem annyira. Az már más kérdés, hogy nem telik az átlag embernek márkás holmikra (Iphone, DC cipő), de nincs is rá szükségük. Ők nem érzékeli, hogy szegények lennének. Mindenük megvan.
Találtam néhány videót az országról, és a google earth fényképeit is érdemes megnézni.
Amennyire tudom Lukasenko-elvtárs rabigájét nyögi ez a szerencsétlen ország és a válasz egy határozott NEM.Miért Causescu alatt jobb volt az élet Romániában mint Orbán alatt Magyarországon? hát szerintem NEM:DD
Sok embertől hallottam már hogy visszasirom a szocit meg hogy jobb volt a kommunizmus mint a mostani rendszer de ez egy baromság. példának okáért ha jobb a komcsi rendszer mint a mostani akkor anno pl.miért telepitett az állam az osztrák határon aknamezőt,miért vezetett áramot keritésbe és ugyanezt az osztrák fél miért nem alkalmazta??? :DDDDD Jaj tudom mocskos jobboldali vagyok ezekért a gondolatokért de a gondolkodó embert sem szerették különösebben soha pláne a komcsik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!