Szerintetek belevágjak?
Azért mielőtt nagyon fellelkesedtek, nem szeretik a 18 év alatti munkavállalókat ilyen helyen.
Ha bármi történik ők a felelősek, még ha csak berugsz akkor is ők felelnek érte. Épp ezért nem szokták elfogadni a 18 év alatti jelentkezőket
3. Vagyok
Egy hónap múlva 18 leszek :D
Szerintem nem kell ilyen fiatalon ilyen messzire menni. Nyári munkát itthon is tudsz találni. Csábítóan hangzik persze Franciaország és a külföldi élet, de szerintem ezzel még várj, amíg már a munkavállalásban is lesz tapasztalatod (ha nincs). Nem olyan könnyű azért ott boldogulni.
Véleményem szerint a bizonyítás nem itt kezdődik. Ha lenne egy 17 éves lányom és biztos nem engedném el.
Ha viszont mindenféleképpen mész, győződj meg arról hogy létezik a cég, fizetnek és bizalommal lehet hozzájuk fordulni baj esetén. Elég sok esetről hallani, hogy más munkája volt a munkavállalónak és hasonlók.
Szóval a válaszom az, hogy szerintem nem, várj még vele pár évet. Ha viszont mégis mész, akkor sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!