Pizzafutár állás csak nyárra. Belevágjak, felvennének így egyáltalán?
Egyetemen tanulok jelenleg, viszont nyárra gondolkodtam futár álláson, csak azt nem tudom, hogy felvennének-e csak nyárra, illetve esetleg utánna esti műszakra.
Saját autóval rendelkezem(f astra 1.4-es motorral), helyismeretem viszont olyan nagyon nics, tehát GPS-t kellene használnom. Helyileg Miskolcon lenne.
Valamint az érme másik fele, hogy egyáltalán megéri-e. Idáig mezőgazdaságban dolgoztam több éven keresztül, 1 hónap megfeszített munka(napi 14-17 óra 7-900-as órabér, a hét minden napján), majd a nyár többi részén heti öt napban, fix napi 5000 forint volt a bérem.
A futárkodásnál minden megrendelésnél fix összeg plusz borravaló, benzin pénz külön nics.
Belevágjak, vagy maradjak a jól bevált melónál?
szerintem a legnagyobb gond az a mérhetetlen stressz, bár ez munkatársaktól is függ. én is futárkodom, mondjuk főként motorral, eső esetén autóval, szintén 1.4-es f astra.
kisebb városban dolgozok, és rengeteg pizzéria van, mégis egészen jól keresek, tegnapi nap pl. csak a borravalóból összeszedtem ~9ezer Ft-ot, és majd erre rájön még a fizetés, ami nálunk 220 Ft/cím.
ha olyan típusú ember vagy, aki ha ideges, akkor gond nélkül levezeti bárkin, akkor mondjuk nincs akkora baj. nálam az a gáz, hogy ha stresszes is vagyok, inkább magamban tartom, és az alapstressz mellett, ami a hajtás miatt van, még hozzájárul az, hogy a szakácsok, futárkollégák szintén idegesen napi 10x leordítják a fejed kisebb-nagyobb vagy tán olyan hibákért, amiről nem is tehetsz, akkor hosszútávon nehéz kibírni. én még nem dolgoztam olyan sokat egyhuzamban, 2-3 napokat dolgozok, de a 3. napra már tényleg eléggé kikészülök.
egyébként szerintem lenne esélyed nyárra, én is úgy kerültem be, hogy körülbelül már 8. futárként, de amióta ott vagyok, azóta is jöttek ketten, úgyhogy hely a nagyobb pizzériákban szerintem mindig van, maximum kevesebb napot kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!