Melyik volt a legváratlanabb utazásod külföldre?
Lassuk csak, 2007 egy szep oktoberi szerdan hivtak, eppen Malagaban voltam, penteken delutan mar repultem is Munchenbe. Szombat reggeltol hetfo delig betoltunk 37 orat egy website-ba harman (fejenkent), elkeszultunk, aludni raerunk maskor, 200 EUR/ora az mar az a penz amiert korpasodik az ember haja :D
Amikr mar Vancouverben laktam, dolgoztam itt egy cegnek akit felvasarolt egy amerikai mediaorias, ossze sem probalom szamolni hanyszor repultem Denverbe, az nem ritkan volt olyan hogy masnap delutan irany a repter. Ej, de untam!
Kicsit kesobb, egy erdekes cegnek dolgoztam, november 21-en hivtak hogy szukseg lenne a jonepre Londonban harom honapra, 26-an mar a londoni gepen ultem. Ez sajnos nem fizetett annyi rengeteg penzt mint a muncheni (sem elotte sem utana nem fizetett ennyit senki, ej de kar!) de azert nem panaszkodtunk.
Nekem osszekeszulni nem ido, pillanatok alatt osszerantom magam honapokra akar. Ledobalod a ruhat az agyra felgongyolod, be a borondbe, masik felebe parna, kore alsonemu, zokni, tetejere monitor, liquid bag, travel electronics kulon van, mindig keszen, laptop stb megy a kezitaskaba, lehet hivni a taxit :)
1x megtortent hogy felhivott egy ismeros hogy nem tudnam-e kisegiteni, egy ismerosnek kene munkaero Ausztriaban. Ez eddig nem volt szokatlan, sokszor mentem ilyen beugros munkakra akkoriban Ausztriaba, a hatar mellett lakom.
Annyit mondott hogy a cegtol valaki fel fog venni az egyik becsi vasutallomasnal reggel. Ott is voltam, jott a cegtol az illeto, majd bementunk az allomasra, ott allt egy komplett gozos nosztalgia szerelveny. Ott tudtam meg hogy azon fogunk dolgozni es Pragaba megyunk, majd kis piheno utan rogton vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!