Hova menjek dolgozni külföldre? F/25
Figyelt kérdés
Svájc vagy Németország?
Mert itthon hiába dolgozok az nem elég.
Havi 80-100-ezer forint és még be se vagyok jelentve meg semmi, abból nem tudok venni semmi olyat amit szeretnék.
2015. márc. 26. 21:04
1/8 anonim válasza:
Bű-hű-hű nem tudsz venni semmit amit szeretnél, más meg enni nem tud mit...
2/8 anonim válasza:
1. Ez igaz, azonban a kérdező nem erre volt kíváncsi. Hanem a változásra. Ami talán iránymutató az éhezőnek is.
Végzettségedtől függ.
Svájcot választanám. :)
3/8 anonim válasza:
Ha a 2 közül választasz akkor Svájc szerintem is.
4/8 A kérdező kommentje:
Az életemet meg szeretném megalapozni, nincs szakmám, de azt mondják hogy az nem fontos kint, itthon nem tudom ezt meg tenni kevés a fizu.
köszönöm a választ.
2015. márc. 27. 10:11
5/8 anonim válasza:
A szakma mindenhol fontos. Svájcban nem fogsz munkát találni, hacsak nincs keresett szakmád. Ráadásul sokmindent máshogy csinálnak, mint máshol az EU-ban. (Forrás: Svájci cégnek dolgozom.)
6/8 anonim válasza:
Ez egy hatalmas kamu hogy kulfoldon nem kell szakma.
Ha a celod az hogy egy konyha mosogatojakent, vagy takaritaasbol tengodj, ahhoz valoban nem kell, de ahhoz itthon se.
7/8 anonim válasza:
Nem csak szakma kell, hanem munkatapasztalat is, hacsak nem akarsz szállodában dolgozni. Különben Németországot ajánlom.
8/8 anonim válasza:
25 évesen hogyhogy nincs szakmád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!